Ali Koç'un sözleşme hassasiyeti! Bundan sonra...

16.06.2019 - 09:54 | Son Güncellenme: 16.06.2019 - 12:54

Ali Koç'un sözleşme hassasiyeti! Bundan sonra...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferde teklif götürdüğü isimlere iki senelik sözleşme öneriyor. Bunun nedeni ise görev süresinin iki sene sonra bitecek olması.

Fenerbahçe’de transferi düşünülen oyunculara maksimum iki yıllık teklif yapılıyor. Bunda en önemli etken ise Başkan Ali Koç’un kalan görev süresi.

 
İlk senesini tamamlayan Başkan Koç, kalan 2 yılına göre bir çalışma ayarlıyor. Genç oyuncular dışında yapılan transfer görüşmeleri için böyle bir karar alındı.
Bu nedenle kimseye iki yıldan fazla sözleşme süresi teklif edilmedi.

Kısa vadeli isimler

Yönetim bu sayede iki yıldan fazla süre isteyen oyuncuların da önerilerini mantıklı bir gerekçe ile reddetmeyi planlıyor. Özellikle yaşı 30’a yaklaşmış ya da üzerinde olan ve kısa vadede takıma katkı sağlaması düşünülen oyuncuların transferlerinde bu durum öne çıkıyor.

Kolarov üç istedi, Ali Koç ikide ısrar etti!

Geçtiğimiz gün Aleksandar Kolarov için ağabeyi ile yapılan transfer görüşmesinde de benzer bir durum yaşandı. Sırp futbolcu ısrarla üç yıl isterken Başkan Ali Koç ve yönetim ise iki yılda ısrar etti.
Buna göre de 3 milyon eurodan üç yıllık sözleşme isteyen Kolarov’a karşılık sarı-lacivertliler 2.8 milyon eurodan iki yıllık sözleşme önerdi.
Kolarov da teklifi düşünmek için süre istedi. (Milliyet)
Senin için hazırladığımız haberler