Ali Koç’un yönettiği maçta Fenerbahçe ne yaptı? Flaş sonuç

09.05.2021 - 18:45 | Son Güncellenme: 10.05.2021 - 00:43

İsmi nedeniyle ataması olay olan hakem Ali Koç’un yönettiği maçta Fenerbahçe U19 Takımı, Ankaragücü’nü 5-0 yendi. İşte detaylar…

Ali Koç’un yönettiği maçta Fenerbahçe ne yaptı? Flaş sonuç

AJANSSPOR-HABER

U19 Gelişim Ligi’nde Fenerbahçe ile Ankaragücü arasındaki maça sarı-lacivertli kulübün başkanıyla aynı ismi taşıyan hakem Ali Koç’un verilmesi çok konuşuldu. Sosyal medya sallandı, öyle ki gelen tepkiler üzerine, MHK bu atamayı yapan kurul üyelerini apar topar görevden aldı.

Ali Koç 'Yazıklar olsun' dedi

Olay atama dün Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un  da bu konuya sert sözlerle değinmesi ile farklı bir boyut kazandı. Koç, “Birileri Nihat Özdemir'e serzenişte bulunuyor. Gece 00:30'da atamaları yapan görevden alınıyor. Hakem Ali Koç'u maçtan almıyorlar. Herhalde Ali Koç'u maçtan almak sokak tabiriyle ‘yemedi’ diyelim. Bu konunun üstüne gideceğiz, gidilmeli. Eğer TFF Başkanı, 'Ali Koç isimli hakemi atayan için gereğini yapın diye aradıysa ve MHK Başkanı da atamayı yapanı görevden aldıysa hakikaten yazıklar olsun" diye konuşmuştu.

Hakem Koç, Fenerbahçe'ye uğurlu geldi

İşte böylesine gergin bir ortamda iki takımın genç futbolcuları bugün Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Hakem Ali Koç’un yönettiği maçta Fenerbahçe, Ankaragücü’nü 5-0 mağlup etti.

Yöneticiler de yakın takipteydi

Sarı-lacivertlilerin gollerini Ali Arda Bulut (2), son maçta A Takım kadrosuna da alınan Arda Güler, Umut Yaşar Keçeci ve Fatih Yiğit Şanlıtürk kaydetti. Karşılaşmayı Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyeleri Sertaç Komsuoğlu ve Selahattin Baki de takip etti. 

Senin için hazırladığımız haberler