"Ali Palabıyık'da o günkü Cem Papila'yı gördüm..."

23.09.2017 - 22:56 | Son Güncellenme: 23.09.2017 - 22:56

"Ali Palabıyık'da o günkü Cem Papila'yı gördüm..."

AJANSSPOR - Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini değerlendirdi.

"Bugünkü maçta eski bir arkadaşı görür gibiydim..."

Bugünkü maçta çok eski bir arkadaşı ekranda görür gibiydim. O zamanlar ben de sahanın kenarındaydım. O zamanlar o arkadaşın neden geldiği belliydi. Sonradan o arkadaşla bir program da yaptık. Hatta beşiktaşlılar bana kızdı onla program yaptım diye. Önemli olan maçın içindeki hatalar bir de o hataları yaptırmaya teşebbüs edicek hareketler yapmak. 

"Beşiktaş'ı böyle bir deplasmanda yem etmeyeceksin..."

Sen Beşiktaş'ı Kadıköy gibi bir deplasmanda korumazsan, yem edersen olmaz. Misafir takım o.  Birinci penaltı verilir, verilmez. Bence verilmez. Ahmet hoca anlatcak birazdan. Çok uzağa gitmiyorum Fenerbahçe deplasmanında Negredo'nun golünü vermiyorsun, Cenk Tosun'un net penaltısını vermiyorsun. Ozan Tufan'ın elini söylemiyorum bile. 

"Şenol Güneş'in ağzından küfür çıkıyor ama..."

Evet Şenol Güneş'in ağzından bir küfür çıkıyor evet. Ancak insanlık hali, o da etten kemikten. Ağızdan çıkar maç anında, uyarırsın bir olur iki olur sonra atarsın. Anında atmak yanlış. 

"Ali Palabıyık'da Cem Papila'yı gördüm..."

Sevgili Cem Papila kulakları çınlasın. O gün de konuştuk. Ama aynı suratı gördüm. O günkü Cem Papila ile Ali Palabıyık'la aynıydı. Ali Palabıyık'da bu gece Cem Papilayı gördüm. Aynı sert yüz ifadesi.

"Şenol Güneş'in Quaresma'yı oynatması hata..."

İki kırmızı da doğru. Şenol Güneş, Quaresma'yı çağırıp kırmızı kart konusunda onu uyarmalıyıdı. Ali Palabıyık, bir kere senin bu maça verilmen yanlış, hata. Quaresma ile bir geçmişi var. Şenol Hoca sen de Quaresma'yı oynatmayacaksın. Bir geçmişleri var, oynatmak hata. 

"Beşiktaş'ı adam yerine koymuyorlar..."

Beşiktaş'ın önünü kesmeye çalışıyorlar. Beşiktaş adam yerine koyulmuyor. Bir önceki olaylı maçta atanan hakem yine aynı maça atanamaz. Ben bir televizyon programcısı olarak Fenerbahçe'nin yarıştan kopmasını istemem. Çünkü Fenerbahçe kaybetse yarıştan kopacak. Fenerbahçe taraftarı Samandıra'yı basacak.  Bunları istemeyiz

 

 

Ali Palabıyık, canım kardeşim adam ol. Yanlış verilen penaltılar, maç içindeki düdükleri hiç saymıyorum bile.  Fenerbahçe belki sezonun en iyi futbolunu oynadı, bu ayrı bir şey.  Ancak Beşiktaş'ın hakkını bu kadar yiyemezsiniz. Beşiktaş iyi oynayamadı evet ama bu ayrı bir şey. İki gün sonra Leipzig maçı var. Kafalar orada...

Senin için hazırladığımız haberler