Mehmet Demirkol'dan Ali Palabıyık'a: "Bariz Gol Şansını Nasıl Gördün?"

İsa Kethüda
26.10.2022 - 08:33 | Son Güncellenme: 26.10.2022 - 08:37

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates Youtube kanalında yayınlanan Karşı Karşıya programında Galatasaray-Alanyaspor maçını değerlendirdi. İşte detaylar.

Mehmet Demirkol'dan Ali Palabıyık'a: "Bariz Gol Şansını Nasıl Gördün?"

AJANSSPOR-HABER

Ünlü spor yorumcusu Mehmet Demirkol, Socrates YouTube kanalında yayınlanan Karşı Karşıya programında Galatasaray'ın sahasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldığı karşılaşma hakkında açıklamalarda bulundu.

"Ali Palabıyık yanlış görmüş olabilir ama VAR nasıl görmedi?"

Demirkol, "Maç sonunda Ali Palabıyık hakkında bir şey yazmadım. Kırmızı kart pozisyonu için yorum yapmadım çünkü bir şey demem gerekse saçmalık derdim. Ben bir şeyi gözden kaçırdım herhalde dedim. Ali Palabıyık yanlış görmüş olabilir ama VAR nasıl görmedi bunu?  Şimdi hakemlikte şöyle bir durum var. Bir şeyi yanlış görebilirsin. VAR zaten bunun için var. Bir şeyi görmeyebilirsin bu da mümkün. Ama olmayan bir şeyi nasıl görürsün? Bunu anlamak çok zor. 

"Yapılan faulde, bence faul olduğu tartışmalı"

Yapılan faulde, bence faul olduğu tartışmalı. Çok sınır. İkincisi, kırmızı olması için bariz gol şansı olması lazım. Bariz gol şansını nasıl gördün. Burada kırmızı kart çıkması için %100 gol şansı olması lazım. 4. hakem ya da VAR hakeminin şunu düşünüyor olması lazım; Muslara %10, %15 bile olsa bu topa yetişebilir. Bu durumda bariz bir şans olamıyor. Bir de üstüne UEFA’nın hakemlere şöyle bir şeyi var. Mümkün olduğunca, pozisyon çok açık değilse kendi yarı sahasında kırmızı vermeyin. Çok mesafe var pozisyonda. Bütün bunları gözönüne alınca orada kırmızı çıkmaz.

İlgini Çekebilir
Yeni neslin ilk örneğiyim, milli takıma hazırım
Habere Git

"Oyunu sadece hakemin kararı bozmadı"

Galatasaray’ın hakeme itiraz etmesi kabul edilebilir. %100 hak hiç kuşku yok. Ama oyunu sadece hakemin kararı bozmadı.

"Galatasaray taraftarı size haddinizi bildirecek demek isteniyor"

Savaş varsa biz savaşacağız, Galatasaray taraftarı size haddinizi bildirecek demek isteniyor. Bu artık biz geldik topla tüfekle, artık saldırıya geçiyoruz demek. Biz bunu halledemiyoruz artık savaş başladı demek. Galatasaray yönetimi bu işi idare edemiyoruz artık nükleeri atıyoruz diyor" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler