Ali Ravcı: 'Değerini bulan oyuncunun gitmesi isteriz ama...'

26.07.2018 - 17:21 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 17:53

Ali Ravcı: 'Değerini bulan oyuncunun gitmesi isteriz ama...'

Süper Lig ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı transfer dönemi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Ravcı şunları ifade etti

"Bizim için ikinci kamp dönemi biraz şanssız geçti. Sakatlık yaşayan oyuncularımız oldu, Adem'in sakatlığı dışında büyük sakatlık yok ama yine de 2-3 haftayı bulacaktır. Transfer borsası yüksek. Bizde Evkur Yeni Malatyaspor olarak ayağımızı yorganımıza göre uzatmak zorundayız. Kulübün mali dengesini düşünmek zorundayız. Bu nedenle biraz ağır gidiyoruz. Başkanımız ve yönetim kurulu çalışmalarını devam ettiriyor."

"Zoran Tosic ücret konusunda bizi zorlayacağı için şu an askıya alındı"

"Zoran Tosic ücret konusunda bizi zorlayacağı için şu an askıya alındı. Ömer Şişmanoğlu hem karakter olarak hem de oyunculuğu iyi bir oyuncu. Onunda ufak bir sakatlığı var. İnşallah bize büyük bir katkı sağlar. Sadık ile birlikte Azubuike ve Boutaib göz önünde olan isimler. Bu oyuncuların konuşulması memnuniyet verici ama resmi bir teklif gelmedi."

"Değerini bulan oyuncunun gitmesini isteriz ama.."

"Resmi bir teklif gelmedi ama başkanlar bazında belki konuşulmuştur. Dünya Kupası'na gidip gelen Boutaib yine aynı şekilde, değerini bulan oyuncunun gitmesini isteriz ama henüz bu noktaya ulaşılmadı."

"İyi oyuncular ve bize katkı yapan oyuncular, şu an bizimle devam ediyorlar. Gelen teklifle alakalı ama ciddi bir teklif olmazsa devam edecektir. Kendisine şu sözümüz var, ciddi bir teklif gelirse önünü açacağımızı söyledik"

"Geçen sezonun üstüne çıkma hedefimiz var"

"Geçen sezon lige renk kattığımızı düşünüyoruz. Oyuncu kalitemizi ve oyuncularımızın karakterini bildiğimiz için inanıyorduk. Takviyelerle takımı güçlendirirsek geçen sezonun üstüne çıkma hedefimiz var"

Senin için hazırladığımız haberler