Ali Rıza Dizdar: "Beşiktaş'ın kurtuluş savaşı vermesi lazım"

11.10.2019 - 18:50 | Son Güncellenme: 11.10.2019 - 18:50

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Ali Rıza Dizdar, Beşiktaş'taki seçim sürecini ve adayları Radyospor'a değerlendirdi. Spor Kazanı programında Emrah Karalinç'in sorularını yanıtlayan Dizdar, "Beşiktaş'ın kurtuluş savaşı vermesi lazım" dedi.

"4 adayın da Beşiktaş'ı kurtaracak gücü yok"

Ali Rıza Dizdar'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

Anti-demokratik başlayan bir seçimde rol almak istemem. Seçimin başlangıcı son derece iyi bir şey değildi. Adaylara baktığınızda; bir tanesi Fikret Orman'ın yönetim kurulu listesindeydi. Diğeri ise bir önceki dönemde yönetim kurulundaydı. Hürser Tekinoktay ise seneler boyunca kendisini geliştiren biri. Denetleme Kurulu Başkanımız'ın açıklamalarını okudum. Futbol AŞ, diyor. 4 adayın da Beşiktaş Futbol AŞ'yi kurtaracak gücü yok.

"Beşiktaş'ın kurtuluş savaşı vermesi lazım"

Türk futbolu, Türk gençlerinden soyutlanıyor. Böyle olunca yabancı sermayaye gidiliyor. Bütün kulüpler bağımsızlığını kaybetmiş durumda. Beşiktaş'ta bağımsızlığı kim sağlayacak? Kongre. Ama 1 hafta sonra yapılacak seçimle bu olmaz. Ben Hürser kardeşimin projelerini okudum. Borçla mı kulüp kurtulacak yoksa projeyle mi? Bana kalsa anti-demokratik kongreyi boykot ederim. Bu 4 adayın yönetimi Beşiktaş'ı kurtarı mı? Anti-demokratik seçim Beşiktaş'ı kurtarır mı? Bunları sormak lazım. Beşiktaş'ın kurtuluş savaşı vermesi lazım. Ancak bu Beşiktaş'ı dik tutar. Benim görüşüm bu. 4 aday bir güç oluşturmalı. Bu güç de bir iradenin emrinde olmasın.

Senin için hazırladığımız haberler