Ali Sabancı Galatasaray Başkan adayı olacak mı?

Feride Kara
06.04.2022 - 17:13 | Son Güncellenme: 06.04.2022 - 17:49

30 Nisan'da seçime gidecek Galatasaray'da başkanlık için Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylığını açıklarken gündeme Ali Sabancı'nın ismi geldi.

Ali Sabancı Galatasaray Başkan adayı olacak mı?

Burak Elmas yönetiminin ibra edilmemesinin ardından 30 Nisan'da gerçekleşecek seçim ile yeni başkanını seçecek olan Galatasaray'da  Eşref Hamamcıoğlu ve Metin Öztürk adaylıklarını açıkladı. Hamamcıoğlu ve Öztürk, Burak Elmas'la girdiği seçim yarışını kaybetmişti.

Ali Sabancı'nın ismi gündeme geldi

Galatasaray başkan adaylığı için gündeme Ali Sabancı'nın ismi geldi. Esas Holding ve Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın sarı kırmızılı kulübün başkan adaylığı için harekete geçtiği yazıldı. Bu konuda Nevzat Dindar twitter üzerinden bir paylaşım yaptı.

Sabancı'nın aday olmak gibi bir düşüncesi yok

Nevzat Dindar "Galatasaray Eski Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir’e ulaştım ve Ali Sabancı’nın durumunu sordum.. Sabancı’nın avukatlığını da yapan Epözdemir, “Ali Sabancı’nın bu dönem aday olmak gibi bir düşüncesi yok” dedi..Futbolda Ali Koç ile Ali Sabancı'nın başkanlığı ile Galatasaray - Fenerbahçe rekabeti düşüncesi şimdilik rafa kalmış oldu.
 

Senin için hazırladığımız haberler