Ali Şafak Öztürk açıkladı! Lewandowski'nin Fenerbahçe'ye transferi…

Arif Can Yıldız
15.06.2024 - 21:34 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 21:52

Robert Lewandowski'ye yakınlığı ile bilinen Ali Şafak Öztürk, Barcelonalı yıldız futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddiaları hakkında açıklama yaptı.

Ali Şafak Öztürk açıkladı! Lewandowski'nin Fenerbahçe'ye transferi…

AJANSSPOR HABER

Antalyaspor’un eski başkanı ve Süper Lig’in yeni ekibi olan Bodrumspor’un sahibi Ali Şafak Öztürk, adı sık sık Fenerbahçe ile anılan dünya yıldızı arkadaşı Robert Lewandowski’nin Sarı-Lacivertli kulübe transfer olup olmayacağı konusundaki gelen soruları cevaplandırdı.

“Lewandowki transferi olmaz”

Sky Spor’a konuk olan Bodrumspor sahibi Ali Şafak Öztürk yaptığı açıklamada “Fenerbahçe tarafında da çok ciddi girişimlerin olduğu bir durum yok. En fazla yoklamalar olmuştur ama Lewandowski'nin Fenerbahçe'ye transferi olmaz. Niye olmaz size söyleyeyim. Barcelona’da çok mutlu. Hoca değişikliği de oldu Barcelona’da. Ailesi de çok mutlu şehirde. İspanya’da ayrılma gibi bir durumu olmaz. Fenerbahçe ile alakalı bir durum değil. Şuanda çok mutlu Barcelona’dan ayrılmaz” ifadelerini kullandı.

“Bacanağım değil”

Geçtiğimiz günlerde Lewandowski ile bacanak olduğuna dair iddialar ortaya atılan Ali Şafak Öztürk: “Bir kere netleştirelim. Lewandowski benim bacanağım değil, yakın arkadaşım. Birisi attı ortaya öyle bir şey yok. Düğünüme de geldi, her sene Türkiye'ye tatile de geliyor”

“Ali Koç Türk Futbolu İçin Büyük Bir Değer”

Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre Üyesi olduğunu da belirten Öztürk: “Ali Koç gibi Türkiye ekonomisinde yeri olan insanların Türk futbolunda da yerinin kesinlikle olması gerektiğini düşünüyorum. Bizimde ortağımızlar. Futbol açısından işlerin istedikleri gibi gitmedikleri aşikar ama Ali Koç’un seçimi kazanmasının hayırlı olduğunu düşünüyorum. Ali Koç gibi insanlar kolay yetişmiyor. Ali Koç bazı hamleleriyle Türk futboluna katkı sağlıyor. Mourinho’nun gelmesi ülkemiz için artı değer. Koç ailesinin futbol içerisinde kalması çok önemli” şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler