Ali Şafak Öztürk, Sangare transferinin detaylarını anlattı

19.09.2020 - 21:16 | Son Güncellenme: 19.09.2020 - 23:02

Son dakika spor haberleri... Antalyaspor'da başkan Ali Şafak Öztürk, Beşiktaş maçının ardından konuştu. Öztürk, Antalyaspor'un koronavirüs test sonuçlarına ilişkin konuşurken, Fenerbahçe - Nazım Sangare transferine de değindi. İşte detaylar...

Ali Şafak Öztürk, Sangare transferinin detaylarını anlattı

Antalyaspor’da başkan Ali Şafak Öztürk, 1-1 sona eren Beşiktaş maçının ardından konuştu.

Öztürk, Akdeniz ekibinin koronavirus test sonuçlarıyla ilgili konuşurken Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Nazım Sangare için transfer teklifi yaptığını söyledi.

İşte o açıklamlalar:

İkinci yarısında üstün olduğumuz ve galibiyete yakın olan taraf olduğumuzu düşünüyorum. Takımın hazır olmamasına bakarsak iyi bir sonuç. Daha önceki iki sene kazanmıştık ama bu sene olmadı. 

Son 24 saati sıkıntılı olan bir süreç yaşadık. Dün sabah ilk başta testleri yaptırdığımız özel kurumdan yüksek sayıda pozitif vaka sonucu geldi ama sonradan biz testleri 3 ayrı daha kuruma yaptırdıktan sonra tüm pozitifler negatife çekildi. Bununla ilgili bir açıklama yaptık, ilerleyen zamanlarda da yapacağız.İstanbul’a da geç saatlerde geldik. Bugün de konuşulanlarla yorgunluğun üstüne eklemeler oldu. Beşiktaş yönetiminin tekrar test talep edilmesi yönünde talepleri oldu. Federasyon gerekli testleri yaptı. Sağ olsunlar, çok nazkiler, test masraflarını da karşılayacaklarını söylediler. Tüm bu etkenlere rağmen çıkan sonuçtan memnunuz
 

Nazım bize Almanya 3. Ligi'nden gelen ve kademe kademe Milli Takıma kadar yükselen bir değer. Nazım için istediğimiz bir ücret var. Yabancı kontenjanının azalmasıyla birlikte Nazım ve benzeri oyuncuların değeri artacaktır. Bundan 3 hafta önce Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgisi oldu. Fenerbahçe hemen dönüş yapmadı. Beşiktaş; 500 bin Euro kiralama bedeli, 1,5 milyon Euro zorunlu satın alma opsiyonu ve %15 sonraki satıştan pay teklif etti ve biz kabul ettik. Daha sonra gün geçtikçe toplamda verecekleri 2 milyon Euro'yu düşürerek 1 milyon Euro'ya kadar teklifi aşağı çektiler fakat böyle olunca biz aşağı çekilen rakamı kabul etmedik ve teşekkür ettik. 

Bundan sonra Fenerbahçe'den teklif geldi. 1 milyon 750 bin euro, bir oyuncu takası ve sonraki satıştan pay gibi. Bizim de kabul ettiğimiz bir teklif oldu. Fenerbahçe ile görüşmeler bir yere geldikten sonra Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe'nin teklifiyle aynı olabileceğini iletti. Ancak Fenerbahçe ile anlaştığımızı söyleyip teşekkür ettik. Oyuncu Fenerbahçe ile görüşüyor.

Senin için hazırladığımız haberler