Ali Şafak Öztürk'ten Abdullah Avcı'ya şampiyonluk göndermesi

20.11.2020 - 15:06 | Son Güncellenme: 20.11.2020 - 15:06

Antalyaspor, 3.5 yıllık sözleşme imzaladığı Ersun Yanal için bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısının ardından Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Ajansspor'un sorularını yanıtladı. Ersun Yanal öncesinde Abdullah Avcı ile de görüştüklerini söyleyen Öztürk, şampiyonluk göndermesinde bulundu. Peki Ali Şafak Öztürk, Abdullah Avcı için neler söyledi? İşte detaylar...

Ali Şafak Öztürk'ten Abdullah Avcı'ya şampiyonluk göndermesi

Koray GEÇGEL-AJANSSPOR

Antalyaspor, teknik direktör Ersun Yanal için bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısına Akdeniz ekibinin başkanı Ali Şafak Öztürk de katıldı.

Ali Şafak Öztürk, basın toplantısının ardından Ajansspor'un sorularını yanıtladı.

Hafta sonu oynanacak Akdeniz derbisi hakkında konuşan Öztürk, "Alanyaspor ve Antalyaspor, aynı şehrin takımları. Alanyaspor tarafında iyi bir gidişat var. İyi ilişkilerimizin de bulunduğu bir kulüp. Elimizden geleni her zaman yapacağız. Yeni hocanın gelmesi tabii ki motivasyon kaynağı. Biz kazanmak için oynayacağız. İnşallah kazanırız" dedi.

"Şampiyonluğu olan bir hocamız var"

Öztürk yaptığı açıklamada, "Bunları bu süreçte söylemek istemiyorum. Abdullah Avcı görüştüğümüz hocalardan biriydi. Bizim de seçimlerimiz oldu. Tek taraflı bir seçim söz konusu değil. Antalyaspor'un gelecek hedefleri olan, düzgün altyapıya sahip bir kulüp.

Biz şu anda halimizden çok memnunuz. Şampiyonluk kupası ve başarıları olan bir hocayla çalışıyoruz. Halimizden çok memnunuz. Hocamızın iyi bir kariyeri var. Abdullah Avcı'ya ve Trabzonspor'a da başarılar dileriz" dedi.

Abdullah Avcı'nın şampiyonluğu var mı?

Kariyerinde daha önce Başakşehir ve Beşiktaş takımlarını çalıştıran Abdullah Avcı, hiç şampiyonluk yaşamadı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler