Konyaspor'dan Çaykur Rizespor maçında sonra Ali Şansalan'a tepki geldi!

Ali Bozkurt
09.04.2022 - 23:11 | Son Güncellenme: 09.04.2022 - 23:15

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un 'Ali Maç alan' dediği Ali Şansalan'a bir tepki de Konyaspor'dan geldi: Ali Şansalan ve federasyonu dizayn etmek isteyen bir takım karanlık tiplere yenildik!

Konyaspor'dan Çaykur Rizespor maçında sonra Ali Şansalan'a tepki geldi!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un  3-1 yenildikleri Trabzonspor karşılaşmasında Kim Man-Jae'ye kırmızı kart göstermesinden sonra büyük tepki gösterdiği ve 'Ali Maç alan' ifadesini kullandığı hakem Ali Şansalan bu kez Konyaspor'un hedefinde.

Konyaspor 9 kişi kaldı

Ali Şansalan'ın yönettiği ve Çaykur Rizespor'un 2-1 kazandığı karşılaşmada Konyaspor'dan Amilton ve Rahmanovic kırmızı kart gördü. Karşılaşma boyuncu Konyaspor tarafı hakem Ali Şansalan'ın kararlarına tepki gösterdi.

"Konyaspor Ali Şansalan tarafından mağlup edildi"

Konyaspor gece saatlerinde yazılı bir açıklama yaparak Ali Şansalan'a tepki gösterdi. Yeşil beyazlı kulübün açıklamasında "Bugün ne yazık ki Konyaspor'umuz, Ali Şansalan isimli hakem ve federasyonun tüm kurullarını dizayn etmeye çalışan bir takım karanlık tipler tarafından mağlup edildi" denildi.

"Federasyonu dizayn etmeye çalışan bir takım karanlık tipler..."


Konyaspor açıklamasında MHK'nın 8 Mart'ta yaptığı bazı hakem ve gözlemcilere yaptığı düdük astırma operasyonuna da gönderme yapıldı.  Hakem ve gözlemciler Tahkim kurulu kararıyla geri dönmüş ancak MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu, bu isimlere görev vermeyeceğini açıklamıştı. Konyaspor, açıklamasında "Federasyonun tüm kurullarını dizayn etmeye çalışan bir takım karanlık tipler" ifadesi dikkat çekti.

"Kapalı kapılar ardında hakemleri belirleyenler.."

Konyaspor açıklaması şöyle devam etti: "Kapalı kapılar ardında maçların sonuçlarını, atanacak hakemleri, ligin sıralamasını belirlemeye çalışanlar, sistemin dışına atılmadıkça ülke futbolu yok olma serüvenini acı deneyimlerle sürdürecektir."

"Koruma timi hareket eden..."

Yaşananların unutulmayacağını belirtilen Konyaspor açıklamasında "Sahaya çıktığımız andan itibaren, koruma timi gibi hareket eden ve puanlarımızı çalanlar, tarafımızca hiçbir zaman hoşgörü ile karşılanmayacaktır" denildi.

"Konyaspor camiası gerekeni yapacak"

Konyaspor açıklaması şöyle bitti: "Bilinmesini isteriz ki; 100 yıllık çınar Konyaspor camiası, bu ve benzeri nobran, yanlı tutumlara karşı çok güçlü bir belleğe sahiptir. Konyaspor camiası ve tüm Konyalılar birlik, beraberlik içinde bugüne kadar tüm zorlukları aştığı gibi mevcut durumda da ivedilikle gerekeni yapacaktır."

Adana Demirspor Başkanı Sancak, Ali Şansalan'ı FETÖ ile suçlamıştı

Sadece Fenerbahçe Başkanı Ali Koç değil Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak da hakem Ali Şansalan hakkında ağır ifadeler kullanmıştı.  Sancak, Şansalan'ı 1-1 berabere kaldıkları Beşiktaş maçından sonra FETÖ ile suçlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler