Ali Şen: Aziz Yıldırım kaybedecek!

03.06.2018 - 16:23 | Son Güncellenme: 03.06.2018 - 21:17

Fenerbahçe'nin unutulmaz başkanlarından Ali Şen, Radyospor'da Vedat Parlak'ın sorularını yanıtladı.

Sarı lacivertli takımdaki tarihi seçimi değerlendiren Şen, Ali Koç'u desteklediğini ve artık değişim olması gerektiğini belirtti. 

İşte Ali Şen'in açıklamalarından önemli satır başları: 

"Beklediğimin ötesinde bir ortam var. Fenerbahçe Spor Kulübü ve başkan adayları teknolojiyi son raddeye kadar kullanıyor. Sanırsınız; ABD'ye başkan seçiliyor. Fenerbahçe kongre üyesi sayısı bizim dönemimizde 1500-2000 arasındaydı şu anda 20 binden fazla. Ali Koç'un Fenerbahçe'ye başkan olması büyük bir şans. Aziz Yıldırım, çok güzel işler yaptı fakat değişim zamanı geldi. ABD'de bile başkanlar 4 yıl görevde kalabiliyor. Taraftarla başkanın gönül ilişkisi koptu. Bu tarz uğurlama hoş olmadı. Ben Aziz Yıldırım'ın kaybedeceğini düşünüyorum"

'Aziz Yıldırım kaybederse...'

"Ben de Ali Koç'a oy verdim. Aziz Yıldırım kaybederse mutlaka bugün akşam yanında doktor olmalı. Kolay değil 20 yıl başkanlık yaptığınız kulüpten ayrılmak. Nasıl sonuç olacak bakalım. Fenerbahçe'nin geleceğini düşünerek tecrübelerimle Ali Koç'u destekliyorum. Aziz Yıldırım'a da saygısızlık yapılmasın, bu camiaya önemli hizmetleri olmuştur. Bence artık bir değişim zamanı. Ali Koç başkan adayı olmasaydı ne olurdu? Geçtiğimiz dönemlerde camianın insanları aday oldu. Mehmet Ali Aydınlar gibi, Hulusi Belgü gibi.... Ali Koç kongre öncesinde çok çalıştı. Büyük katılımın sebebi Ali Koç'un aday olmasından dolayıdır"

Senin için hazırladığımız haberler