Ali Şen, Oğuz Çetin'e kahkahayla güldü!

Feride Kara
14.05.2022 - 22:19 | Son Güncellenme: 15.05.2022 - 14:53

Gazeteci Atakan Kurt'un Youtube kanalında çarpıcı açıklamalarda bulunan Oğuz Çetin'e Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından olan Ali Şen'den cevap geldi.

Ali Şen, Oğuz Çetin'e kahkahayla güldü!

Aygün ÖZİPEK-AJANSSPOR

İmparator lakaplı Fenerbahçe efsanelerinden Oğuz Çetin'e eski başkan Ali Şen'den cevap geldi. Gazeteci Atakan Kurt'un Youtube kanalında 1996 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynatılmamasını, husumetli olduğu sarı lacivertlilerin eski başkanına bağlayan Çetin'e muhatabından cevap geldi.

Ali Şen Ajansspor'a konuştu

Ajansspor'a konuşan Ali Şen,  Oğuz Çetin iddiasını bizden duyunca kahkahalarla güldü! Oğuz Çetin'in açıklamalarından haberi olmadığını ve Ajansspor aracılığıyla öğrendiğini belirterek, "30 yıl önceki olaylar... Eski defterler... Oğuz'un iddiası doğru değil. Benimle ne ilgisi var. Takımın başında ben mi vardım" dedi. İddiayı duyar duymaz uzun bir kahkaha atan Şen, Oğuz Çetin'e daha fazla cevap vermeyeğini söyledi.

Ali Şen çağırdı ben gitmedim

Oğuz Çetin, yaptığı açıklamada "1996 Avrupa Şampiyonası'na gitmeye hak kazandığımızda ben Milli Takım kaptanıydım. Elemelerdeki 8 maçın tamamında da oynayan tek futbolcuydum. Şampiyona da Fenerbahçe'den ayrılış sürecimize denk geliyordu. Ben İngiltere'de kamptayken 'Ali Şen ziyarete geldi, kaptan seni çağırıyor' diye haber geldi. Meğer Ali Başkan, yöneticiler ve basınla birlikte iki helikopterle kamp yerine gelmiş. İki saat boyunca aşağı inmem için çok ısrar ettiler. Ben kesinlikle görüşmeyeceğimi beyan ettim ve inmedim aşağı. İki saat sonra gittiler" dedi.

Ali Şen'in ziyaretine bağlıyorum

Şampiyona başladıktan sonra Hırvatistan kadrosunda adını göremediğini anlatan Çetin, "İlk maçta ben oynatılmadım. Onu da Ali Şen'in ziyaretine bağlıyorum. Hırvatistan maçının 60 dakikasında Fatih Terim'in beni oyuna alacağını düşündüm. Maçı çözmüştüm kafamda. Savunmayı çok öne çıkartmaya başlamışlardı. Ben 'Oyuna gireceğim ve savunma arkasına bir tek pas atar işi bitiririz diye düşünüyordum. Ama hoca beni tercih etmedi" dedi.

Şampiyon yaptılar gönderildiler

Fenerbahçe, 1996 yılında şampiyon olduğunda başkan olan Ali Şen, mutlu sonda en büyük pay sahibi olan Oğuz Çetin ile Aykut Kocaman ile sezon boyuncu sorun yaşadı. Ve Trabzonspor deplasmanında attıkları gollerle tarihi bir şampiyonluk kazandırmasına rağmen Şen, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'den gönderdi.

Senin için hazırladığımız haberler