Ankaragücü'nde Bahadır Güngördü, Ali Sowe, Atakan Çankaya'dan Açıklama

Akın Ungan
04.04.2023 - 23:45 | Son Güncellenme: 04.04.2023 - 23:57

Ziraat Türkiye Kupası'nda Trabzonspor'u 3-1 yenerek yarı finale yükselen MKE Ankaragücü'nde Bahadır Güngördü, Ali Sowe, Atakan Çankaya açıklama yaptı.

Ankaragücü'nde Bahadır Güngördü, Ali Sowe, Atakan Çankaya'dan Açıklama

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Trabzonspor ile eşleşen MKE Ankaragücü, Eryaman Stadyumu'nda oynanan zorlu maçı 3-1 kazanmayı başardı. Adını yarı finale yazdıran Ankaragücü'nde Ali Sowe, Atakan Çankaya ve Bahadır Güngördü açıklamalarda bulundu.

Sowe: "Gösterdiğimiz reaksiyon sayesinde kazandık"

Ali Sowe, "Çok mutluyuz. Takımın bugünkü gösterdiği reaksiyon sayesinde iyi bir galibiyet kazandık. İkinci yarıdan önce soyunma odasında sakinliğimizi koruduk. İlk yarıdaki skora reaksiyon göstermemiz gerektiğini dile getirdik. Bundan dolayı iyi bir galibiyet aldık" şeklinde konuştu.

Güngördü: "1-0 geriye düştük ama soyunma odasında konuştuk"

Kaleci Bahadır Güngördü, "Bu maça çok iyi hazırlandık. Tarihimiz açısından bizim için çok önemli bir organizasyon. Başakşehir maçından sonra çok vaktimiz yoktu. Maçta 1-0 geriye düştük ama soyunma odasında konuştuk. Bu psikolojiyi çok iyi yönettik" dedi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: "Yüzde 99'umu değil yüzde 100'ümü vermek için geldim"
Habere Git

"Trabzonspor'un pozisyonunu hatırlamıyorum"

Sözlerine devam eden file bekçisi, "Trabzonspor'un pozisyonunu hatırlamıyorum, sadece 1 gol yedik. Arkadaşlarımı kutluyorum. Bu galibiyeti Ankaragücü camiasına armağan ediyorum. Taraftara çok teşekkür ediyorum, her zaman bizi desteklemeye devam etsinler" ifadelerini kullandı.

Çankaya: "Başkan takımı Avrupa'ya götürmek istiyor"

Atakan Çankaya, "Tüm takım bu maçı kazanacağına inandı. Başkan takımı Avrupa'ya götürmek istiyor. Bu da kupadan geçiyor. Öncelikli hedefimiz ligde kalmak. İkinci hedefimiz ise kupayı Ankara'ya getirmek istiyoruz" açıklamasını yaptı.

"Hüseyin abimizin babası vefat etti, onun adına kupayı almak istiyoruz"

Çankaya son olarak şunları kaydetti: "Tüm taraftara teşekkür ediyorum. Onlar yanımızda olduğu sürece bizler üstüne koymaya devam edeceğiz. Hüseyin abimiz var. Babası vefat etti kupa maçında. Takım olarak sene sonunda onun adına kupa almak istiyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler