Süper Lig ekibi Antalyaspor Ali Sowe'u transfer etmek istiyor

Arif Can Yıldız
28.06.2024 - 19:05 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 19:16

Alex de Souza'nın başında olduğu Antalyaspor, Adam Buksa’nın takımdan ayrılmasının ardından Süper Lig’den küme düşen Ankaragücü’nün forveti Ali Sowe'u transfer etmek istiyor

Süper Lig ekibi Antalyaspor Ali Sowe'u transfer etmek istiyor

AJANSSPOR HABER

Sezon sonu Sergen Yalçın’la yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Alex de Souza’yı getiren Antalyaspor, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Konyaspor’dan Soner Dikmen ile anlaşan Kırmızı-Beyazlı ekip; kaleci, stoper, sağ kanat ve sol kanat transferleri de yapmak isterken Süper Lig golcüsünün peşine düştü.

Ali Sowe Antalyaspor’un radarında

Viralspor’un haberine göre son iki sezondur Süper Lig’de Ankaragücü forması altında performans gösteren Gambiyalı forvet Ali Sowe, Antalyaspor teknik direktörü Alex de Souza’nın radarına girdi

Sözleşme şartlarını öğrendi

Haberde yer alan detaya göre Adam Buksa’nın ayrılığının ardından takıma forvet takviyesi yapmak isteyen Akdeniz ekibi, Ankara ekibinden 30 yaşındaki forvetin sözleşme şartlarını öğrendi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor, eski Göztepeli eldiveni radarına aldı
Habere Git

Bonservisi Rostov’da

Son iki sezondur kiralık olarak Ankaragücü’nde forma giyen 30 yaşındaki Gambiyalı forvetin Rusya ekibi Rostov ile 2025 yılının Haziran ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Süper Lig performansı

1.91 boyundaki forvet başkent ekibi ile çıktığı 66 maçta 22 gol atarken 7 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler