Ali Sowe'dan Ankaragücü'ne veda!

23.06.2024 - 11:08 | Son Güncellenme: 23.06.2024 - 11:12

Son dakika haberleri | Süper Lig'e veda eden MKE Ankaragücü'nde bir ayrılık yaşandı. Ali Sowe, Başkent temsilcisine veda etti. İşte tüm detaylar...

Ali Sowe'dan Ankaragücü'ne veda!

AJANSSPOR HABER

2023/24 sezonunda Trendyol Süper Lig'de tutunamayarak küme düşen takımlar arasında yer alan MKE Ankaragücü, önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig'de mücadele edecek. Başkent temsilcisinde yeni sezon planlaması devam ederken bir ayrılık yaşandı.

Ali Sowe Rostov'a döndü

Ankaragücü'nün Rusya ekibi Rostov'dan 2 yıllığına kiraladığı Ali Sowe, sözleşmesinin sona ermesiyle Rusya'ya geri döndü. Ali Sowe, Ankaragücü camiasına veda etti.

Ali Sowe'dan veda mesajı

Gambiyalı santrfor, MKE Ankaragücü'ne sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Ali Sowe, "Bu şehirde senin sayende bir yuva buldum Ankaragücü. Bizim için tezahürat yapan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi bu muhteşem taraftara veda etme zamanı. Misafirperverliğiniz için hepinize çok teşekkür ederim" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a teklifler yağdı! 4 yıldız...
Habere Git

Ali Sowe'un 2023/24 sezonu performansı

2023/24 sezonunda MKE Ankaragücü formasıyla 30 maça çıkan Ali Sowe, 6 kez rakip fileleri havalandırdı. 30 yaşındaki forvet 4 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler