Ali Tandoğan: ''Denizlispor forması yerlerde sürünmeyecek...''

28.04.2021 - 19:01 | Son Güncellenme: 28.04.2021 - 19:05

Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, Süper Lig'de Kaysersipor'a kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu. İşte Tandoğan'ın açıklamaları...

Ali Tandoğan: ''Denizlispor forması yerlerde sürünmeyecek...''

AJANSSPOR - HABER

Denizlispor, ligin 38. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor'a 6-3 mağlup oldu ve kümede kalma yarışında büyük bir yara aldı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Direktörü Ali Tandoğan, ''Ben hiç bir zaman hiçbir noktada vazgeçmedim'' dedi.

'Siz vazgeçseniz de ben vazgeçmeyeceğim'

Şanssız bir dönem geçirdiklerini söyleyen Tandoğan, üzüldüklerini belirterek ''Oynaması gereken 5 tane oyuncumuzun sakat. Sahada 10 kişi kaldık, 2-1'i yakaladık ama sonra kırmızı kart gördük ve gol yedik. Ardından oyuna istediğimiz gibi başlamayıp üst üste yediğimiz gollerle net bir skor yakaladılar. Tabii ki vazgeçmemek gerekiyor. Ben hiç bir zaman hiçbir noktada vazgeçmedim. Buraya gelirken de oyuncu grubuma hep bunu söyledim; 'Siz vazgeçseniz de ben vazgeçmeyeceğim, son ana kadar Denizlispor forması yerlerde sürünmeyecek' dedim' şeklinde konuştu. 

'Küme düşmeyi de kabul edebilirsiniz ama...'

Tandoğan, '' Eğer ki bizim düşüncelerimize dahil olmayacak insanlar varsa, ya bize dahil olmayacak ya da bizim burada durmamızın bir anlamı yok. Çünkü her şeyi kabul edebilirsiniz, küme düşmeyi de kabul edebilirsiniz ama bazı yerlerde o agresifliği ve cesareti göstermeniz gerekiyor. Çok detaya da girmeye gerek yok" diyerek sözlerini noktaladı. 

Senin için hazırladığımız haberler