Ali Tandoğan, Trabzonspor'un transferini açıkladı!

18.06.2020 - 15:55 | Son Güncellenme: 18.06.2020 - 16:00

Oynadığı futbolla Süper Lig ekipleri Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'u peşine takan Altaylı Cenk Özkaçar, Trabzonspor'la anlaştı mı? Cenk Özkaçar hangi takıma transfer olacak? İşte detaylar...

Ali Tandoğan, Trabzonspor'un transferini açıkladı!

Teknik direktör Ali Tandoğan, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor ile ismi anılan Altaylı eski öğrencisi Cenk Özkaçar hakkında transfer açıklaması yaptı.

Ali Tandoğan, "Trabzonspor, Cenk Özkaçar ile 3 yıllık anlaşma sağladı diye duydum." dedi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Ali Tandoğan, "Trabzonspor'a Anıl Başaran transfer oldu. Aly Malle, Serdar Güncü ve Cenk Özkaçar'ın ismi Trabzonspor'la anılıyor. Bir düzeltme yapmak istiyorum. Trabzonspor'a bu oyuncuları ben önermedim. Benden bu oyuncular hakkında bilgi aldılar, ben de fikrimi beyan ettim. Trabzonspor'un scout ekibi var. Bizim böyle bir durumda çıkarımız söz konusu olamaz. Bu oyuncuların piyasaya bizler tarafından çıkması benim için büyük bir sevinç." dedi.

Cenk Özkaçar için Trabzonspor iddiası...

Cenk Özkaçar'ın Trabzonspor'la anlaştığını ifade eden Tandoğan, "Cenk Özkaçar çok genç bir oyuncu. Uzun vadede transfer olacağı takıma ve Türk futboluna katkı sağlayacaktır. Trabzonspor, Cenk Özkaçar ile 3 yıllık anlaşma sağladı diye duydum. " açıklamasında bulundu.

Cenk Özkaçar kimdir?

Futbola İzmir'de başlayan Cenk Özkaçar, 2000 yılında İzmir'de doğdu. Sol ayaklı stoper sahada fizik gücünü iyi kullanması ile de dikkat çekiyor. Bu sezon 9 maçta görev alan genç oyuncu, 469 dakika sahada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler