Ali Tandoğan'dan Denizlispor iddialarına yanıt

10.10.2018 - 16:10 | Son Güncellenme: 10.10.2018 - 13:11

Ali Tandoğan kendisiyle ilgili gündeme gelen Denizlispor iddialarını cevapladı.

Genç teknik direktör Ali Tandoğan, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar..

1.Lig'i değerlendirerek sözlerine başlayan Ali Tandoğan, "Gençlerbirliği çok iyi bir kadroya sahipti, teknik direktör konusunda da doğru bir tercih yaptılar. Boluspor'u çok beğendim. Gazişehir çok iyi yatırım yaptı fakat bu süreci doğru atlatmak çok önemli" dedi. 

Denizlispor iddialarına yanıt

Denizlispor iddialarıyla ilgili Tandoğan, "Ümraniyespor-Denizlispor maçını izlemeden önce benimle ilgili haber çıkmış. Ben 1 hafta önceden maç planlamamı yapıyorum. Ben, Osman Özköylü görevdeyken kimseyle görüşmedim. Ben o karakterde insan değilim. Şu ana kadar da Denizlispor cephesinden kimseyle görüşmem olmadı. Denizlispor'un içerisinde ne oluyor, ne bitiyor bunu bilmiyorum. 1. Lig'de ön bölgedeki oyuncular daha güçlü oyunculardan seçiliyor. Mehmet Akyüz çok iyi bir futbolcu. Burak Çalık forvet özelliği olmasa da defans arkasına çok iyi koşular yapabiliyor. Denizlispor'un pivot santrfor eksikliği var. Denizlispor her an her şeyi yapabilecek bir takım. Ligde kalmayı değil, play-off'u zorlayabilir" ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler