Ali Tandoğan'dan flaş transfer açıklaması! Bursaspor, Şenol Güneş, Beşiktaş, Mustafa Er...

08.05.2018 - 15:56 | Son Güncellenme: 08.05.2018 - 16:25

Ali Tandoğan'dan flaş transfer açıklaması! Bursaspor, Şenol Güneş, Beşiktaş, Mustafa Er...

Bursaspor ve Beşiktaş'ın eski oyuncusu Ali Tandoğan, gündeme dair flaş açıklamalar yaptı. Bursaspor'da yaşanacak seçim sonrası transfer olabileceğini açıklayan Ali Tandoğan ayrıca Beşiktaş ve Şenol Güneş hakkında da konuştu

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuşan Tandoğan şunları ifade etti

'Şampiyonlar Ligi maçları çok önemli maçlar oynandı ama dönünce neden şampiyon olamadınız oldu'

"Çok fanatik taraftar kitlesi olduğunda bazı şeyleri anlatamazsın. Beşiktaş adına iki şampiyonluk çok önemliydi. Şampiyonlar Ligi maçları çok önemli maçlar oynandı ama dönünce neden şampiyon olamadınız oldu. Bence hocanın arkasında durulması gerektiğini düşünüyorum"

'Beşiktaş'ı yönetmek kolay değil'

"Bu başarının arkasında Şenol Güneş vardı. Hoca belki oyuncu tercihinde hata yapmış olabilir. Beşiktaş ne olursa dinamik arkadaşları kesmemeli. Yaş ortalaması bu kadar yüksek ise genç arkadaşlar eklenebilir. Beşiktaş'ı yönetmek kolay değil"

'Madem Mustafa Hoca'ya bu kadar güveniyorsunuz neden sezon başı takımı teslim etmediniz?'

"Mustafa Er umarım başarılı olur. İki önemli maç kazandı. Fakat şunu söylemek lazım madem Mustafa Hoca'ya bu kadar güveniyorsunuz neden sezon başı takımı teslim etmediniz? 2-3 milyon euro verip neden yabancı teknik adam geliyor. Yabancı hoca gelince yönetim istifa vs. gibi söylemler olmuyor"

'Başkan adaylarından biri bana teklif getirdi'

"Bursaspor'da bir seçim süreci var. Başkan adaylarından biri bana teklif getirdi.  Yeni gelecek yönetime göre durum netleşecek. Kulüp içinde bir görev olabilir bekliyoruz"

Senin için hazırladığımız haberler