Ali Yiğit Buruk'tan Okan Buruk'a doğum günü sürprizi

Feride Kara
19.10.2022 - 23:33 | Son Güncellenme: 20.10.2022 - 00:06

Galatasaray Türkiye Kupası'nda TFF 2. Lig ekiplerinden Kastamonuspor'u 7-0 yenerek tur atlarken maç sonunda Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk bir sürpriz yaptı.

Ali Yiğit Buruk'tan Okan Buruk'a doğum günü sürprizi

Galatasaray  Kastamonuspor'u 7-0 yenerek Türkiye Kupası'nda tur atlarken maç sonunda Okan Buruk'un oğlu Ali Yiğit Buruk bir sürpriz yaptı. Buruk elinde bir dilim pasta ile babasının doğum gününü kutladı. Muhabir'in "Mum üflendiği anda dileğini sorabilir miyim?" sorusuna Ali Buruk "Birinci dileğim şampiyonluk, ikinci dileğim de şampiyonluk" dedi. 

Galatasaray taraftarına layık oynayamadık

Okan Buruk Kastamonu maçıyla ilgili "Haftada tek maç çok zor oluyordu. Daha az süre alan oyuncular bugün isteklerini sahaya koydular. Ellerinden gelenin fazlasını yapmaya, istediğimiz oyun anlayışını sahaya koymaya çalıştılar. Bugün maçın sonuna kadar aynı istek ve konsantrasyon devam etti. Sezon başından beri gol atma sorunu en büyük sıkıntımızdı. Pozisyon üretiyorduk ama bitirememiştik. Türkiye Kupası'nda kimle oynarsanız oynayın sonuçlandırmak önemli. Özgüven oldu. Bize destek veren seyirci çok önemliydi. Oyuncuların Galatasaray ruhunu ortaya koymasında onların da büyük etkisi oldu. Geçen haftaki lig maçında onlara layık oyunu ortaya koyamadık, bugün koyduk. Gelecek hafta da bu performansı göstermek önemli."

İlgini Çekebilir
Hamza attı Ayhan gururlandı!
Habere Git

Oyun içinde bazen 3 forvete döneceğiz

Buruk ayrıca "Oyun içinde bazen 3 forvete döneceğiz. Elimizde çok oyuncu var. Zorlanıyor, geniş bir kadromuz var. Avrupa Kupası olmadığı için zorlanıyoruz. Geçen seneki 13.'lük hiç bekletmeyen bir şey. Ama bu 13.'lük Türkiye Kupası'nın bu turunda, bu maçı oynamayı sağladı. Herkes 7-8 tane oyuncu 'o niye oynamadı?' diye sayabiliyor. Bu bizim için sorun. Bugünden çıkardığımız, iyi bir oyun, istek ve sorumluluk. Bunu hafta sonuna da taşımak istiyoruz." dedi. 
 
 
 
 

Galatasaray takımı ile ilgili herkesin bir fikri var

Buruk "İstikrardan yanayım. Tek kulvardan gidiyorduk, şimdi kupa başladı. Kadromuz çok geç tamamlandı. Seçim, hoca değişimi, transferlerin geç katılması, ligin erken başlaması... Yeni bir takımız. Herkesin kafasında bir 11 vardır. Kaliteli oyuncu sayımız çok fazla. Türk kuralından dolayı herkes bir arada oynayamıyor. Kim girse, kim çıksa Galatasaray sonucu alıyor. Tek bir mağlubiyet, hepimizin kafasındaki soru işaretlerini çıkardı. Galatasaray takımı ile ilgili herkesin bir fikri var. Bu da kafa bulandırıyor."  

Antrenman yaparken bile zorlanıyoruz

Galatasaray bu senenin en iddialı takımlarından biri. Bu kadar iddialı takımı düşürmek için kaybettiğimizde birçok şey ortaya çıktı. Bunu da ligin başında bekliyorduk. Son haftaki kötü oyun bize yakışmadı, bu bizim için kabul edilebilir bir şey değil. Oyuncularıma da bunu bildirdim, onlar da bugün tepki verdi. Bu tepkiyi hafta sonu da vereceğiz. Antrenman yaparken bile zorlanıyoruz. Bazı oyuncular dışarıda kalmak zorunda kalıyor. Ama bu güzel bir zorluk. Ligin devamında çift maçlı haftalara geçtiğimizde bunu avantaja çevireceğiz."

Moritz Volz'un Galatasaray'a gelişi

Buruk "3-4 hafta önce görüşmüştük. Sadece A takım açısından bakmamak gerekiyor. Total olarak bakmalıyız. Burada Moritz bizle beraber yer alacak, kulübün diğer departmanlarında da destek olacak, sadece saha içinde bizim ekipten olmayacak. Çok fazla oyuncum var. 29 tane futbolcu, 4 tane de kaleci ile antrenmana çıkıyorum. Altyapıdan 6 oyuncuyu hep A takımda tutuyorum. Kolay olan belki onları gönderip kadro sayısını azaltmak ama onların bizimle beraber çalışması çok önemli. Bugün de sahada yer aldılar. Bu benim için önemli çünkü ben oradan geldim. Aynı şekilde genç oyuncuların da bizimle beraber olmasını istiyoruz. Bu yüzden ekimizi de geniş tutuyoruz." ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

 

Senin için hazırladığımız haberler