"Alınan kararlardan bıktık ve usandık"

10.10.2020 - 18:28 | Son Güncellenme: 10.10.2020 - 18:28

Trabzonspor'un teknik direktörü Eddie Newton, Erzurumspor maçının ardından açıklamalar yaptı.

"Alınan kararlardan bıktık ve usandık"

TrabzonsporSüper Lig takımlarından Erzurumspor'la ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Mücadele Erzurumspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlanırken bordo-mavili takımın teknik direktörü Eddie Newton, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un maçın başındaki protestosu hakkında konuşan Newton, "Kulüp olarak artık aleyhimize alınan kararlardan bıktık ve usandık. Yöneticilerimizle, oyuncularımızla, başkanımızla konuştuğumuzda bir şey yapmamız gerektiğine karar verdik. Umarım bu mesaj yerine ulaşmıştır. Erzurumspor'a da teşekkür ediyoruz" dedi.

"Pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik"

Erzurumspor maçını değerlendiren Newton, "Bizim açımızdan iki yarı iki maç oldu diyebiliriz. Sakatlıktan dönen arkadaşlarımız vardı. Onları da gördük. İkinci yarı değişiklikler yaparak takımın daha iyi olduğunu gördük. Pozisyonlara girdik ancak değerlendiremedik" şekilde konuştu.

"Başakşehir maçı zor bir maç olacak"

Ligin 5. haftasında oynanacak Başakşehir maçını değerlendiren teknik adam, "Başakşehir maçı zor bir maç olacak. Rakibimiz henüz istediği başlangıcı yapamadı ama ne kadar kaliteli bir takım olduklarını biliyoruz. Yeni transferlerimiz taktik anlayışla artık yavaş yavaş oturmaya başladı.

Dolayısıyla bizim için çok zor bir maç olacak ancak karşılaşmayı dört gözle bekliyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler