Menajer Doğan Ercan: "Aliou Cisse, Türkiye düşmanı!"

İsa Kethüda
21.09.2022 - 13:17 | Son Güncellenme: 21.09.2022 - 14:06

Menajer Doğan Ercan, futbolcularına "Türkiye'ye transfer yapmayın" diyen Senegal Milli Takımı Teknik Direktörü Aliou Cisse ile ilgili ağır ifadeler kullandı.

Menajer Doğan Ercan: "Aliou Cisse, Türkiye düşmanı!"

AJANSSPOR-HABER

Ajansspor'un Süper Lig'de oynayan Senegalli futbolcuların milli takıma davet edilmemesi nedeniyle isyan ettiği haberi yankı yarattı. Senegal futbolunu çok iyi bilen ve çok uzun yıllardır bu ülkeden futbolcu getiren Doğan Ercan, Senegal Milli takımı teknik direktörü Aliou Cisse ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı. 

"Türkiye düşmanı"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Ercan, şöyle konuştu: ''Cisse'yi 8 sene önce tanıdım. Kendisini çok iyi tanırım. Türkiye düşmanı, hayatında hiç Türkiye'ye gelmedi. En son Konya'da, kulüpsüz oyunculardan kurulu milli takım turnuvası düzenlendi. O, Konya'ya gelmedi. En son Senegalli milli takımı kampında oyunculara 'Türkiye'ye gitmeyin, menajerlerinizi Türkiye'den seçmeyin' demiş."

"Fransa'dan komisyon alıyorlar"

Cisse'nin yardımcılarının Fransız olduğunu belirten Ercan, "Fransa'da bunlar kulüplerle anlaşmalı, milli takıma davet ettiği oyuncuların kulüplerinden komisyon alıyor. Fransa amatör takımından alır, Türkiye'den oyuncu almaz. Türkiye'de, Senegal milli takımında oynamayı hak eden bir sürü oyuncu var; onları almaz" dedi. 

"Bunlar çok sinsi"

Cisse ve ekibi için "Bunlar çok sinsi ifadesini kullanan Doğan Ercan konuşmasına şöyle devam etti: "Fransızlar, 10 senedir onlara havaalanı yapamadı, Türkiye olarak biz yaptık. Statlarını da yaptık. Türkiye'de Rizespor'da oynayan Bielsa, Cisse için 'ırkçı, Türkleri sevmiyor' diyor. Bunları Fransa Futbol Federasyonu yönetiyor. Bunlar çok sinsi... Bu kişi Senegal'in Caza bölgesinden ve Fransız yandaşı, Senegal'den o bölgeyi ayırmak istiyorlar." 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den büyük ödeme! Taraftar sağ olsun
Habere Git

"Mostafa Name kim?"

Ercan, Fransa 2. Lig'inden 5 dakika oynamayan oyuncuları milli takıma aldğını belirterek "Oyunculara 'Fransa 2. Ligi'ne gidin, Türkiye'ye gitmeyin' diyormuş. Fransa, Senegal Futbol Federasyonu'na baskı yapıyor. Sen milli takım kampında oyunculara nasıl 'Türkiye'ye gitme' dersin. Türkiye düşmanı. Yunanistan'dan Pafos'ta oynayan Mostafa Name'yi alıyor. Kim bu oyuncu?'' dedi.

İlgini Çekebilir
LASK'ta Ismael'in başını futbolcular konseyi yemişti
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler