Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye gelmeden gidiyor!

26.12.2021 - 09:20 | Son Güncellenme: 26.12.2021 - 13:49

Fenerbahçe'de, Zorya ile olan kiralık sözleşmesi bitmek üzere olan Allahyar Sayyadmanesh'in takıma dönmesi beklenirken, sürpriz bir takımı devreye girdi.

Allahyar Sayyadmanesh, Fenerbahçe'ye gelmeden gidiyor!

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den Ukrayna'ya kiralık olarak giden Allahyar Sayyadmanesh, Zorya formasıyla gösterdiği performansla herkesi kendisine hayran bıraktı. 

Anderlecht devreye girdi

Ocak ayında kiralık sözleşmesi sona erecek olan genç golcünün Fenerbahçe'ye dönmesi beklenirken Belkiça ekibi Anderlecht devreye girdi. 

Önce İstanbulspor sonra Zorya'ya kiralandı

2019-20 sezonunun başında İran'dan Fenerbahçe'ye 750 bin Euro'luk bedelle transfer olan Allahyar Sayyadmanesh, hazırlık maçlarında forma giydikten sonra İstanbulspor'a kiralanmıştı. 3 aylık bir sürenin ardından İstanbulspor'dan da ayrılan Allahyar, daha sonra kiralık olarak Zorya'nın yolunu tutmuştu.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de büyük hayal kırıklığı! Gerçek ortaya çıktı
Habere Git

3,5 milyonluk satın alma opisyonunu kulanmadılar

Ukrayna'da gösterdiği performansla adından söz ettiren 21 yaşındaki golcü, Dinamo Kiev ve Shakhtar Donetsk gibi takımların da ilgisini çekmişti. 3.5 milyon Euro'luk satın alma bedeli olan Allahyar, bu opsiyon kullanılmadığı için Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyordu.

Anderlecht sözleşme imzalayacak iddiası

Fotomaç'ın Belçika basınından derlediği habere göre; Belçika liginde 20 hafta sonunda liderin 11 puan gerisinde 5. sırada yer alan Anderlecht gözünü Allahyar'a dikti. Mor beyazlıların, kış transfer döneminde İranlı futbolcuyu Fenerbahçe'den transfer ederek sözleşme imzalatacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler