Allahyar, Ukrayna'nın en iyisi!

26.12.2020 - 11:21 | Son Güncellenme: 26.12.2020 - 11:24

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'nin sezon başında Ukrayna'nın Zorya takımına kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh, Ukrayna'nın en iyis seçildi. Ukrayna'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Allahyar fırtına estiriyor. İşte Allahyar'ın Zorya performansı...

Allahyar, Ukrayna'nın en iyisi!

Fenerbahçe'nin İranlı forvet oyuncusu Allahyar Sayyadmanseh, bu sene Ukrayna'nın Zorya takımına kiralık olarak gitmişti.

Zorya performansı

Bu sezon Zorya takımıyla toplamda 11 maça çıkan ve 3 gol atan Allahyar, Ukrayna'da Aralık ayının en iyi oyuncusu seçildi.

"Sorumluluğum arttı"

Skorer'in İran basınından derlediği habere göre en iyi oyuncu seçilmesi hakkında konuşan Allahyar, “Bu seçim benim sorumluluklarımı artırdı, çünkü benden beklentilerin ne kadar fazla olduğunun farkına vardım” dedi.

"İstanbul'a geldim"

İstanbul'da çalışmalarını sürdürdüğünü söykeyen Allahyar, “Ukrayna’da hava çok soğuk futbol oynanmıyor, o yüzden lige 1.5 aylık bir ara verildi. Ben de İstanbul’a geldim bir arkadaşımın yanında kalıyorum. Burada arkadaşımın yardımıyla günlük egzersizlerimi yapıyor, formda kalmak adına çalışıyorum. Ardından takımımın Antalya’da kampı gerçekleşecek.” ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler