Allahyar Seyyadmenes'ten Fenerbahçe İtirafı: "Konuşmak İstemeyeceğim Sebeplerden..."

İsa Kethüda
06.12.2022 - 11:23 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 11:38

Hull City'nin İranlı futbolcusu Allahyar Seyyadmenes, "Fenerbahçe'de konuşmak istemeyeceğim sebeplerden dolayı forma şansı bulamadım" dedi. Detaylar...

Allahyar Seyyadmenes'ten Fenerbahçe İtirafı: "Konuşmak İstemeyeceğim Sebeplerden..."

Süper Lig ekibi Fenerbahçe'den 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiltere Championship ekibi Hull City'ye transfer olan Allahyar Seyyadmenes, gündeme dair açıklamalarda bulundu. İranlı golcü oyuncu, sarı-lacivertli takımdan neden forma şansı bulamadığı ile ilgili de flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

"Takım arkadaşlarım kampı verimli geçiriyor"

Kampın çok verimli geçtiğini belirterek sözlerine başlayan Allahyar Seyyadmenes, "Kamp takım için güzel geçiyor. Kendimizi, zayıf noktalarımızı geliştirmek, takım problemlerini geliştirmek için güzel bir fırsattı. Takım arkadaşlarım kampı verimli geçiriyor. Ben şu anda sakatlıktan dönüyorum. Dolayısıyla takımdan ayrı çalışıyorum. Regnum'da her şey çok güzel. Çalışanlar çok sıcak. Antrenman tesisleri oldukça iyi. Winter Football Series'de maçlar da yapıyoruz. Bu yüzden burada iyi zaman geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

"Farklı ülkelerden birçok teklif geldi"

Farklı ülkelerden birçok teklif aldığını belirten Allahyar, "Zorya'da iyi bir performans sergiledim. Bunun üzerine farklı ülkelerden birçok teklif geldi. Hull City de bunlardan bir tanesiydi. Önce kulüp başkanımızla konuşuldu. Güzel bir görüşme oldu. Sonrasında transferim gerçekleşti. Ben zaten İngiliz futbolunu seviyorum. Burada çok mutluyum. Benim için Hull City Kulübü'ne transfer olmam iyi oldu" dedi.

İlgini Çekebilir
"Arda Güler ile Napoli'de birlikte oynamak isterim"
Habere Git

"Bu ara bizim için iyi oldu"

İngiltere Championship'in zor bir lig olduğunu vurgulayan 21 yaşındaki forvet oyuncusu, "İngiltere Championship güzel ve zor bir lig. Ben de zor olmasını ve sıkı çalışmayı seviyorum. Lige bu sene iyi başladık. Ancak 5 maçın ardından problemler yaşamaya başladık. Performans grafiğimiz aşağı doğru gitti. Liglere Dünya Kupası nedeniyle ara verildi. Bu ara bizim için iyi oldu.

Yeni bir hocamız var. Yeni bir mantalite getirdi. Bu arada iyi çalışıp, lige iyi başlamak istiyoruz. Hala 25 maçımız var. Dolayısıyla performansımızı yükseltebilirsek tekrar hedeflediğimiz yerlere gelebiliriz" şeklinde konuştu.

"Konuşmak istemeyeceğim sebeplerden dolayı forma şansı bulamadım"

Fenerbahçe'de farklı sebeplerden dolayı yeterli forma şansı bulamadığını açıklayan Allahyar, "Türkiye'ye geldiğimde ben de daha fazla oynamak istiyordum. Daha fazla da oynayabileceğimi düşünüyorum. Burada anlatmak istemeyeceğim, konuşmak istemeyeceğim sebeplerden dolayı forma şansı bulamadım.

İlgini Çekebilir
Burak Yılmaz'dan flaş karar! Arda, Caner...
Habere Git

Şimdi buradayım. Yakın gelecekte hedefim Hull City'de başarılı olmak. Özellikle bu sezonu olabildiğince iyi yerde bitirmek" dedi.

"Jesus'la çalışma şansım olmadı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'a iyi şanslar dileyen İrnalı oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Zorya'dan Fenerbahçe'ye döndüğüm zaman Jesus orada değildi. Dolayısıyla kendisiyle hiç çalışma şansım olmadı. Eğer onunla çalışsaydım nasıl olurdu bilmiyorum. Kendisine Fenerbahçe'de iyi şanslar diliyorum."

"Şu anda Hull City ekibine odaklandım"

Son olarak geleceği hakkında konuşan Allahyar Seyyadmenes, "Ben genel olarak kariyerimi düşünürken, anı düşünen biriyim. 2 ya da 3 yıl sonrası için kafamda fazla hedefler koymam. Tabii ki bazı hedeflerim var. Ancak şu anda Hull City ekibine odaklandım" diyerek sözlerini tamamladı.

İlgini Çekebilir
Trabzonsporlu 2 yıldıza yakın takip! C.Palace maçında izleyecekler....
Habere Git

Allahyar Seyyadmenes'in bu sezonki performansı

Öte yandan, kulübüyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 21 yaşındaki golcü oyuncu, bu sezon 5 maçta forma giydi ve 382 dakika sahada kaldı.

Golcü oyuncu, Fenerbahçe kariyerinde de 3 maçta forma giymiş ancak skor katkısı yapamamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler