Allegri'den Kenan'a Ozan Tufan tepkisi!

Ali Bozkurt
21.08.2023 - 15:02 | Son Güncellenme: 21.08.2023 - 15:07

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano, Türk oyuncu, Kenan Yıldız'ın saçlarını kestireceğini söyledi. İtalyan teknik adım gerekçesi Ozan Tufan'ı hatırlattı!

Allegri'den Kenan'a Ozan Tufan tepkisi!

AJANSSPOR HABER

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, Bayern Münih altyapısından transfer ettikleri Türk oyuncusu Kenan Yıldız'ın saçlarını kestireceğini söyledi. İtalyan teknik adım gerekçesi Ozan Tufan'ı hatırlattı! 

5 dakika topla değil saçlarıyla oynadı!

Juventus'un Udinese'yi deplasmanda 3-0 yendiği maçta 18 yaşındaki genç yetenek Kenan Yıldız da son 5 dakikada Vlahovic'in yerine oyuna girdi. Maç sonunda hocası Allegri onun hakkında ilginç bir açıklamada bulundu. İtalyan hocaya göre Kenan, 5 dakikalık kısıtlı süresinde topla değil saçlarıyla oynadı.

"Kenan saçlarını kestirecek"

İtalyan teknik adam, "Yarın Kenan Yıldız saçlarını kestirecek çünkü maça girdikten sonra saçlarıyla yüz kere oynadı. Saçlarını kestirecek ve işlerimizi daha düzgün şekilde yapacağız" dedi.

Ozan Tufan günlerce konuşuldu

Gurbetçi futbolcunun saçlarıyla sürekli oynaması ve Allegri'nin buna dair konuşması Ozan Tufan'ı hatırlattı. Fransa'da düzenlenen Euro 2016 Şampiyonası'nda Ozan da saçlarıyla oynadığı için günlerce tartışılmıştı.

Modric gol atarken Ozan perçemini düzeltti

Türkiye, Şampiyonada 12 Haziran 2016'da oynanan maçta Hırvatistan'a 1-0 yenildi. Gol Luka Modric'in uzaktan attığı şutla geldi. Modric'in golü sırasında Ozan Tufan'ın, pozisyonla ilgilenmek yerine, saçlarını düzeltmesi büyük eleştiri almıştı. Çünkü Modric gol atarken o adate perçemini düzeltiyordu.

Terim, Ozan'ın saçlarını kesiyor!

Sosyal medyada gündem olan Ozan Tufan için yapılan paylaşımlarda aralarında dönemin teknik direktörü Fatih Terim'in onu saçlarını keserken gösteren dahil, yüzlerce caps üretiliph Twitter'dan paylaşılımştı.

Senin için hazırladığımız haberler