Juventus - Atalanta: 3-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

Akın Ungan
23.01.2023 - 00:30 | Son Güncellenme: 23.01.2023 - 00:45

İtalya Serie A'da Juventus ile Atalanta 3-3 berabere kaldı. Puan silme cezası alan Juventus, 9. Atalanta ise 5. sıraya yerleşti. Maç sonucu, yazılı özet.

Juventus - Atalanta: 3-3 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Serie A'nın 19. haftası dev maça sahne oldu. Juventus ile Atalanta karşı karşıya geldi. Zorlu mücadele gol yağmuruna dönüştü. Milli oyuncu Merih Demiral'ın 15. dakikada oyuna dahil olduğu maçta tam 6 gol atılırken, kazanan çıkmadı. Juventus ile Atalanta, 3-3 berabere kaldı.

Juventus maça geride başladı

Juventus, kendi evinde çıktığı maça adeta 1-0 geride başladı. Atalanta, 4. dakikada öne geçti. Boga'nın pasını ceza sahası sağ çaprazda kontrol eden Lookman yakın direğe doğru sert vurdu, kaleci Szczesny'nin müdahalesi sonrasında top ağlarla buluştu.

Juve penaltı kazandı, Di Maria dengeledi

Karşılaşmanın 24. dakikasında Juvensus, penaltı kazandı. Di Maria ceza sahası sol çaprazında yerde kaldı. Maçın hakemi önce devam dese de VAR tavsiyesi üzerine monitöre geldiğinde penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Di Maria, skora denge getirdi.

İlgini Çekebilir
Ronaldo'nun galasında Talisca parladı
Habere Git

Milik sahnede! Juventus önde

Juventus, 1-0 geriye düştüğü maçın 34. dakikasında Milik'in golüyle öne geçti. Fagioli, sağ kanatta taç çizgisine yakın bölgeden ortaladı. Milik'in penaltı noktasının üzerinden şutu kalecinin solundan ağlarla buluştu.

Atalanta ikinci yarıya da golle başladı

İlk devrenin başında gol bulan Atalanta, ikinci yarıya da golle başladı. Maehle, durumu 2-2 yaptı. 46. dakikada Lookman'ın pasını ceza sahası sol çaprazda kontrol eden Maehle uzak köşeye çok iyi vurarak topu ağlara gönderdi.

Lookman yeniden devrede! Atalanta öne geçti

Atalanta, Lookman ile tekrar öne geçti. 53. dakikada Boga sol kanatta sıfıra kadar inerek ortaladı, Lookman'ın altı pasın önünden kafa vuruşu kalecinin solundan ağlarla buluştu.

İlgini Çekebilir
Arsenal, ManU'yu 90'da yıktı
Habere Git

Danilo'dan harika gol!

Juventus'ta Danilo, maçın 65. dakikasında harika bir gole imza attı. Merkezde kazanılan serbest vuruşta Di Maria dokundu, Danilo yerden çok sert vurdu ve barajın altından geçen top kalecinin sağından ağlara gitti. Bu gol, skoru 3-3 yaparken müsabaka bu sonuçla bitti.

Senin için hazırladığımız haberler