Alman basını duyurdu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Beşiktaş'a transfer oluyor

09.08.2024 - 18:56 | Son Güncellenme: 09.08.2024 - 19:01

Galatasaray'ı Süper Kupa'da 5-0 mağlup eden Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un özel isteğiyle Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai transfer etmek üzere.

Alman basını duyurdu! Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Beşiktaş'a transfer oluyor

Orhan GÜLEK - DIŞ HABER

Yeni sezona 5-0'lık Galatasaray galibiyetiyle başlayan ve Süper Kupa'yı müzesine götüren Beşiktaş'ta flaş gelişmeler yaşanıyor... Hollandalı teknik adam Giovanni Van Bronckhorst ile lige şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen siyah-beyazlı takım, bu sezon flaş transferlere imza atarken, eksik bölgeler için de görüşmeler devam ediyor. Son olarak Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst'un özel isteğiyle Fenerbahçe'nin eski yıldızı Attila Szalai transfer etmek üzere.

Alman basını duyurdu: Szalai, Beşiktaş'a transfer olmaz üzere

Savunma hattını güçlendirmek isteyen Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş yönetiminden çok beğendiği isimlerden biri olan Attila Szalai'nin acil transferini istedi. Alman basınında yer alan habere göre Almanya'ya transfer olduğundan bu yana beklentilerin altında kalan ve Hoffenheim'dan ayrılarak yeni bir maceraya atılmak isteyen Attila Szalai, Beşiktaş'tan gelen kiralama teklifine olumlu baktı.

Beşiktaş'ın Szalai açıklaması bekleniyor

Attila Szalai için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapan ve Hoffenheim ile son pürüzleri halletmeye çalışan Beşiktaş'ın önümüzdeki günlerde Attila Szalai'nin transferini resmi olarak bitirmesi bekleniyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe ile Fanself, işbirliği anlaşması imzaladı
Habere Git

Attila Szalai'nin performansı

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla sarı-lacivertli taraftarın sevgilisi olan ve çubuklu formaya veda ederken gözyaşlarını tutamayan Attila Szalai, Hoffenheim formasıyla yalnızca 5 maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler