Alman basını, TFF'nin planına dikkati çekti!

10.05.2020 - 21:58 | Son Güncellenme: 11.05.2020 - 00:05

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, koronavirüs tehdidi sebebiyle Nevzat Demir Tesisleri'ne Türk yazılım şirketi tarafından geliştirilen bir dezenfeksiyon kabini kurdurdu. Bu gelişme, Alman basınında dahi yer aldı. Ayrıca, TFF'nin ligi başlatmada başka bir çıkarı olduğu iddia edildi.

Alman basını, TFF'nin planına dikkati çekti!

Beşiktaş'ta koronavirüs salgını sebebiyle her antrenman öncesinde tüm aktörler dezenfeksiyon kabininden geçmek durumunda. Bir Türk yazılım şirketi tarafından geliştirilen fütüristik görünümlü dezenfeksiyon kabini büyük fayda sağlayacak. Bu haber Alman basınında yer aldı. Ayrıca, TFF ile ilgili de dikkat çeken bir ifade kullanıldı.

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Beşiktaş,12 Haziran'da kaldığı yerden devam edecek Süper Lig'de maçlar öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Siyah-beyazlılar, bir dezenfeksiyon kabini sayesinde kulüpteki tüm aktörlerin dezenfekte olmasını sağlıyor.

Alman basınında gündem oldu

Salgın sebebiyle Beşiktaş'ın attığı bu adım Alman basınında da yer aldı. Bild gazetesi, Beşiktaş'ın aldığı bu önlemi yazdı ve siyah-beyazlıların hijyen kurallarına hassasiyetle yaklaştığını belirtti.

Ligler seyircisiz maçlarla devam edecek

Ayrıca Türkiye'de ilk vakanın 19 Mart tarihinde görüldüğü ve 12 Haziran'dan itibaren liglerin seyircisiz maçlarla birlikte devam edeceği vurgulandı.

Rıza Çalımbay'ın açıklamaları haberde yer aldı

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın, liglerin başlamasına yönelik sernezişi de yine Bild'in haberinde yer buldu.

Şampiyonlar Ligi'ne ev sahibi olma hedefine dikkati çektiler

Haberde, Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezonun kalan maçları planlamasında başka hedefleri olduğu da belirtilerek, "İstanbul, Ağustos ayında Şampiyonlar Ligi'ne ev sahipliği yapmayı planlıyor. Sezonu da sorunsuz tamamlamaları, sakinleşmelerine yardımcı olacak" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler