Alman basını yazdı: Aslan, Ozan Kabak'ı istiyor!

30.06.2021 - 14:29 | Son Güncellenme: 30.06.2021 - 15:34

Alman basını, bonservisi Schalke'de bulunan Ozan Kabak ile ilgili transfer gelişmesini yazdı. Ozan Kabak'a Bundesliga'dan hangi takım talip? İşte yanıtı...

Alman basını yazdı: Aslan, Ozan Kabak'ı istiyor!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Futbol kariyerinde son olarak İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da kiralık olarak oynayan Ozan Kabak'ın bonservisi Schalke 04'te bulunuyor. Alman basını, Ozan Kabak ile ilgili bir transfer iddiası ortaya attı. Ozan Kabak transferiyle ilgili gelişmeler ve detaylar haberde...

Leverkusen, Ozan Kabak ile ilgileniyor

Sport Bild'in haberine göre; savunma hattını kuvvetlendirmek isteyen Bayer Leverkusen, Schalke'nin oyuncusu olan Ozan Kabak'ı yakından takip ediyor. Futbolcunun Leverkusen'e artı değer katabileceği düşünülüyor.

Liverpool'da kadroda düşünülmedi

Haberde Schalke'nin en az 15 milyon Euro ödemek zorunda olduğu ve 21 yaşındaki futbolcunun Liverpool'da düşünülmediği hatırlatıldı. Leverkusen, takımda yeni bir yapılanma düşünüyor ve Ozan Kabak da savunma hattında ilk 11'de oynaması için transfer edilmek isteniyor. 

Schalke zarar etmek istemiyor 

Galatasaray, Ozan Kabak'ı Stuttgart'a 11 milyon Euro karşılığında göndermişti. Alman ekibi Schalke de Ozan Kabak'ı Stuttgart'tan 15 milyon Euro karşılığında transfer etmişti. Dolayısıyla Ozan'dan zarar etmek istemiyorlar. Ozan'ın ilk etapta satışı düşünülüyor. Lakabı Aslan olan Leverkusen, geçen sezon 34 maçta 52 puan almış ve 6. sırada yer almıştı. Alman ekibi, 53 gol atarken kalesinde ise 39 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler