Alman basını yazdı! Karius'a Bundesliga'dan teklif...

27.03.2020 - 09:16 | Son Güncellenme: 27.03.2020 - 15:15

Beşiktaş'ta forma giyen Alman kaleci Loris Karius ile ilgili transfer iddiaları ortaya atıldı. Karius'a hangi takımlardan transfer teklifi var? Liverpool ile hangi kulüpler masaya oturacak? Transferde gelişmeler...

Alman basını yazdı! Karius'a Bundesliga'dan teklif...

Beşiktaş’ın İngiliz ekibi Liverpool’dan kadrosuna kiralık olarak kattığı Loris Karius ile ilgili transfer iddiası ortaya atıldı. Karius, Beşiktaş’tan kesin olarak ayrılacak mı? Hangi takımlardan transfer teklifi var? İşte son gelişmeler…

Karius’a hangi takımlar transferde ilgi gösteriyor?

Skorer'in haberine göre; Beşiktaş'ın Liverpool'dan kiraladığı ve sezon sonunda yollarını kesin olarak ayıracağı Loris Karius için Anderlecht, West Ham ve Sporting Lizbon devreye girdi. Bu kulüplere ek olarak Almanya'dan da Hertha Berlin'in devrede olduğu iddiası geldi.

Karius’un Liverpool ile sözleşmesi ne zaman bitecek?

Liverpool ile olan sözleşmesi 2021'de bitecek Karius'un takımda kalması mümkün görünmüyor.

Anderlecht, Karius konusunda ısrarcı

Liverpool da Karius için gelecek transfer tekliflerini değerlendirecek. Anderlecht, Karius için oldukça ısrarcı. Belçika ekibi Liverpool ile görüşmelere bile başladı.

Karius için fırsat kolluyorlar

Liverpool, Karius için 5 milyon Euro talep etse de Anderlecht bu parayı düşürmeye çalışıyor. Ayrıca, Premier Lig ekibi West Ham United da Loris Karius için fırsat kolluyor.

Liverpool ile Karius için masaya oturacaklar

West Ham United'ın yanı sıra Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon da Loris Karius için devrede. Portekiz'in güçlü temsilcisi Karius için Liverpool ile masaya oturacak.

Alman basını: Hertha Berlin de Karius'u istiyor

Öte yandan Almanya'nın saygın basın kuruluşlarından Bild, Karius'a Hertha Berlin ekibinin talip olduğunu iddia etti. Ayrıca haberde, Karius'un sevgilisi Sophia Thomalla'nın Berlin'de yaşadığı ve Alman kalecinin tercihini bu durumun etkileyebileceği ifade edildi. (AJANSSPOR)

Senin için hazırladığımız haberler