Bundesliga Devi, Arda Güler İçin Fenerbahçe'ye Transfer Teklifi Yaptı!

Akın Ungan
02.06.2023 - 08:20 | Son Güncellenme: 02.06.2023 - 08:30

Fenerbahçe'nin 18 yaşındaki yıldızı Arda Güler, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. Bundesliga devi, genç oyuncu için ilk transfer teklifini yaptı.

Bundesliga Devi, Arda Güler İçin Fenerbahçe'ye Transfer Teklifi Yaptı!

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışında Galatasaray'ın gerisinde kalan Fenerbahçe, gelecek sezonun planlamasına başladı. Kadrosuna katacağı oyuncuları belirlemek için çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, takımdan ayrılacak oyuncuların durumuna göre transfer planı oluşturdu.

Arda Güler, Avrupa'nın radarında

Fenerbahçe'de bu sezon gösterdiği performans ile yıldızını parlatan Arda Güler, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekti. 18 yaşındaki futbolcu, Barcelona, Ajax ve Napoli gibi devlerin yanı sıra Almanya'dan da bir kulübün radarına girdi.

Dortmund ilk teklifi yaptı

Sabah'ın haberine göre Fenerbahçe'nin genç yıldızı, Bundesliga'da şampiyonluğu son maçta Bayern Münih'e kaptıran Borussia Dortmund'un listesinde yer aldı. Alman takım, Arda Güler için Sarı-Lacivertliler'e ilk teklifi yaptı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler toplandı, Büyükekşi'ye 2 rakip çıktı!
Habere Git

22 milyon Euro + yüzde 20 pay

Borussia Dortmund'un Fenerbahçe'ye sunduğu ilk transfer teklifinin 22 milyon Euro ve sonraki satıştan yüzde 20 pay şeklinde olduğu belirtildi. Sarı-Lacivertliler'in bu teklife vereceği cevap beklenmeye başlandı.

Arda Güler'in bu sezonki performansı

Arda Güler, bu sezon Sarı-Lacivertli forma ile 33 resmi müsabakada forma giydi. 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 18 yaşındaki on numara, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Arda Güler 2 maçta ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler