Alman devi devreye girdi! Sürpriz iddia...

02.04.2019 - 10:58 | Son Güncellenme: 02.04.2019 - 13:58

Alman devi devreye girdi! Sürpriz iddia...

26 haftası geride kalan Süper Lig'de 58 puanla lider durumda bulunan Medipol Başakşehir, transferin gözde takımlarından biri haline geldi. Sadece futbolcular değil teknik direktör Abdullah Avcı da radarda. İşte başarılı teknik adama talip olan o kulüp... (Akşam)

Sezon başında 40 milyon euro’luk transfer yatırımının hakkını veremeyen ve elindeki kadroyu çok da iyi kullanamayan Wolfsburg, Bruno Labaddia ile yollarını ayırıyor.

ÖNCELİKLERİ ALMAN AMA ABDULLAH AVCI DA TERCİHLER ARASINDA

Ligde şu anda 8.sırada yer alan ve UEFA Avrupa Ligi’ne kalabilme adına önünde 3 güçlü rakibi olan Wolfsburg, Labaddia ile beklenen çıkışı yapamazken, Alman yönetimin 7 hafta sonra 53 yaşındaki deneyimli teknik adama teşekkür edeceği belirtildi. 

Sezon biter bitmez yeni hoca arayışlarına koyulacak olan BundesLiga ekibinin tercihleri arasında Abdullah Avcı’nın da olduğu iddia edildi.

AVCI ŞU ANDA SADECE LİGE KONSANTRE OLMUŞ DURUMDA

Süper Lig’de Başakşehir ile iyi işler yapan ve bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Abdullah Avcı’nın Wolfsburg tarafından yoklandığı öğrenilirken, Avcı’nın şu anda tek düşüncesinin ligde devrim yapıp 3 büyüklerin hegemonyasını yıkmak olduğu ifade edildi.

WOLFSBURG ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ YAŞAMIŞ BİR TAKIM

BundesLiga’da takıma her sezon iyi yatırım yapan ve dikkat çekici transferlerle ilgi toplayan Wolfsburg 2009’daki başarısını 11 yıl sonra tekrar etmek istiyor.

Öte yandan Abdullah Avcı'nın adı son dönemde Beşiktaş'la da anılıyordu.

Şenol Güneş sonrası dönem için teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlılarda Avcı ismi de gündemdeydi.

BEŞİKTAŞ'I REDDETTİ

Aracılar vasıtasıyla tam iki kez görüşme talep edildi. 

Ancak ekibinin ligdeki konumunu dikkate alan Avcı, gelen teklifleri nazik bir şekilde geri çevirdi.

Süper Lig’in liderinin başarılı teknik adamı, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde ise bu süreç ile görüşlerini paylaştı. 

Şu an için sadece şampiyonluk mücadelesine konsantre olduğunun ve başka bir şey düşünemeyeceğinin altını önemle çizen Abdullah Avcı, özetle şu cümleleri kurdu:

Gelen her teklif ya da benimle çalışma düşüncesi elbette gurur verici. 

Ancak şu an için tek düşüncem bu sezon içinde bulunduğumuz yarış.

Şampiyon olmayı ve Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmeyi çok istiyorum. 

O atmosferi görmek, neler yapabileceğimizi hep birlikte test etmek en büyük arzum.

Çünkü bu takımı ben kurdum ve böyle bir arenada olmak en doğal hakkım.

Ayrıca Başakşehir’de her şey ideal bir kulüp düzeninde işliyor, paralar zamanında yatıyor, en deneyimlisinden en gencine uyum içerisindeyiz.

Medipol Başakşehir'de Atiker Konyaspor maçı hazırlıkları

Medipol Başakşehir, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında 7 Nisan Pazar günü sahasında Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını 2 günlük iznin ardından sürdürdü.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın antrenman sahasında teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde gerçekleştirilen idman ısınma hareketleriyle başladı.

Dinamik ısınma ve koordinasyon çalışmasının ardından antrenman geniş alan oyunu ve çift kale maçla sona erdi.

Medipol Başakşehir, Atiker Konyaspor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı çalışmayla sürdürecek.

Abdullah Avcı, otizmde farkındalık gecesine katıldı

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Boğaziçi Otizm Gençlik ve Spor Kulübü’nün, "Seçemedikleri hayata ortak ol" sloganıyla düzenlediği otizmde farkındalık gecesine katıldı.

Süper Lig’de liderlik koltuğunda oturan Medipol Başakşehir’in Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Boğaziçi Otizm Gençlik ve Spor Kulübü’nün düzenlediği farkındalık gecesine katıldı. Baltalimanı’nda bulunan Portaxe adlı mekanda düzenlenen "Seçemedikleri hayata ortak ol" otizm farkındalık gecesine Avcı’nın yanı sıra sanatçılar Altay ve Cengiz Kurtoğlu da katıldı. 

 Gecede açıklamalarda bulunan Avcı, “Otizmde farkındalık oluşturmak adına düzenlenen bir organizasyon için buradayız. Bu akşam 6.’sı yapılıyor ve ben de son üç organizasyonda bizzat bulundum. Hafta içinde de derneği kulübümüze davet ettik. Onları tesislerimizde ağırladık. Oyuncularımızla, teknik kadromuzla birlikte oldular. Elimden geldiğince, eğitim ve sağlıkla ilgili yapılan bütün organizasyonların içinde olmaya çalışıyorum. Farkındalık ve destek olmaya çalışıyorum. O gün de bu günlerden bir tanesi. Hayatta en önemli şey sağlık. Allah’ın bize verdiklerini nasıl tekrar iade edebiliriz, çocuklara nasıl destekte bulunabiliriz diye buradayız. Kulübümüze ziyaret ettiklerinde çok mutlulardı. Onlar mutlu olunca biz de mutlu oluyoruz. Biz bütün bu organizasyonların içinde bulunmak istiyoruz. Kulübüz ve biz buna destek olmak istiyoruz” dedi.

Cengiz Kurtoğlu ve Altay’ın şarkılarıyla destek olduğu gecede Medipol Başakşehirli futbolcular Emre Belözoğlu ve Edin Visca’nın formaları açık arttırmayla satıldı. Katılımlarından dolayı teknik direktör Avcı’ya da plaket verildi.

Senin için hazırladığımız haberler