Schalke 04, Ara Transfer Döneminde Serdar Dursun'u Kadrosuna Katmak İstiyor

İsa Kethüda
24.09.2022 - 08:45 | Son Güncellenme: 24.09.2022 - 08:52

Transfer haberleri... Almanya Ligi ekiplerinden Schalke 04, Süper Lig takımlarından Fenerbahçe forması giyen Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istiyor.

Schalke 04, Ara Transfer Döneminde Serdar Dursun'u Kadrosuna Katmak İstiyor

Fenerbahçe'de forma şansı bulmakta zorlanan milli oyuncu Serdar Dursun'a Almanya Bundesliga'dan talip çıktı. Gol yollarında sıkıntı çeken Schalke 04'ün, ara transfer döneminde Serdar Dursun'u kadrosuna katmak için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı iddia edildi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Alman ekibi, yaz transfer döneminde tecrübeli oyuncu için girişimde bulunsa da ısrarcı olmamıştı. Ancak Bundesliga’ya geri dönen Schalke için işler iyi gitmiyor. 

Ara transfer döneminde Fenerbahçe ile masaya oturacaklar

Gol yollarında sorun yaşayan Mavi-Beyazlılar’ın ara transfer döneminde Serdar Dursun için Fenerbahçe ile masaya oturmaya hazırlandığı kaydedildi.

Kariyerine Almanya'da devam etmek istiyor

Milli forvet de kariyerine Almanya’ya dönerek devam etmek istiyor. Bu arada bir diğer Alman ekibi Bochum da Serdar için devrede.

Gözden düştü

Fenerbahçe'de geçtiğimiz sezonun flaş ismi olan Serdar Dursun, Jesus'un gelişiyle gözden düştü. 

İlgini Çekebilir
Teniste bir devrin sonu! Ekselansları herkesi ağlatarak veda etti
Habere Git

Düzenli forma giymek isteyen Serdar Dursun'un adı ayrılık dedikodularına karışırken, deneyimli golcü geride bıraktığımız sezonda 33 lig maçında 15 gol, 4 asistlik katkı vermişti.

İlgini Çekebilir
VİDEO | İtalya, İngiltere'yi küme düşürdü
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler