Galatasaray'a Kerem Demirbay Transferinde Bayer Leverkusen'den İyi Haber

27.07.2023 - 22:20 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 22:34

Galatasaray'a Bayer Leverkusen'in gurbetçi on numarası Kerem Demirbay'ın transferinde iyi haber geldi. Alman ekibi ile Sarı-Kırmızılılar anlaşmaya yaklaştı.

Galatasaray'a Kerem Demirbay Transferinde Bayer Leverkusen'den İyi Haber

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'da transfer çalışmaları son hız devam ediyor. Sarı-Kırmızılılar'a transferde Almanya'dan iyi haber geldi.

Kerem Demirbay transferinde güzel gelişme

Alman basınının önemli kaynaklarından Kicker'ın haberine göre; Kerem Demirbay transferinde Galatasaray'ın teklifi ve Bayern Leverkusen'in istediği rakam arasındaki makas daraldı. Alman kulübü 30 yaşındaki oyuncuya Galatasaray'la görüşmesi için izin verdi.

32 milyon Euro'ya transfer oldu

Schalke 04 ve Borussia Dortmund gibi köklü ekiplerin altyapısında pişen Kerem Demirbay, Hoffenheim'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Gurbetçi orta oyuncusu, 2019 yılında Bayer Leverkusen'e 32 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer oldu.

Lazio iddiaları çıktı

Galatasaray'ın bir süredir üzerine çalıştığı 30 yaşındaki Alman milli futbocunun transferi ile İtalya Serie A ekibi Lazio'nun ilgilendiği iddia edilmişti. Roma şehri ekibinin Demirbay için 5 milyon Euro ödemeye hazır olduğu söyleniyordu.

Geçtiğimiz sezon 36 maça çıktı

İspanyol teknik adam Xabi Alonso ile önemli bir çıkış yakalayan Bayer Leverkusen'in forması ile 36 maça çıkan Kerem Demirbay takımına 5 gol 3 asistlik katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler