Nuri Şahin'e Sürpriz Teklif

İsa Kethüda
23.03.2023 - 08:48 | Son Güncellenme: 23.03.2023 - 08:58

Antalyaspor haberleri... Süper Lig takımlarından Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'e eski kulübünden sürpriz bir teklif geldi. İşte detaylar...

Nuri Şahin'e Sürpriz Teklif

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin'e, Almanya Bundesliga'dan sürpriz bir teklif geldi. Genç çalıştırıcı, Akdeniz ekibinden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Dortmund, altyapı koordinatörlüğü için Nuri Şahin'i düşünüyor

Fanatik'te yer alan habere göre Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, altyapı koordinatörlüğü için genç çalıştırıcıyı düşünüyor.

Eğer Nuri Şahin, Sarı-Siyahlı ekibin sunduğu görevi kabul ederse kulübün tüm altyapı gruplarından sorumlu olacak.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş’tan ayrıldığım için pişman değilim
Habere Git

Kabul ederse Terzic'le birlikte çalışacak

Ayrıca 34 yaşındaki çalıştırıcı, Dortmund'un hocası Edin Terzic ile birlikte çalışacak. 

Nuri Şahin'in Antalyaspor performansı

Öte yandan, teknik direktör Ersun Yanal ile yolların ayrılmasının ardından göreve gelen Nuri Şahin, söz konusu çıktığı 63 karşılaşmada 28 galibiyet, 13 beraberlik ve 22 mağlubiyetle 97 puan topladı ve maç başına da 1.54 puan ortalaması elde etti.

Galatasaray da istemişti

Bilindiği üzere, futbolculuk kariyerinde Borussia Dortmund forması giyen ve 274 maça çıkan Nuri Şahin 26 gol ve 49 asist kaydetmişti. Ayrıca, Nuri Şahin'in ismi sezon başında Galatasaray ile de anılmıştı.

İlgini Çekebilir
Jesus'un şampiyonluğa inancı tam: "Artık puan kaybı lüksü yok!"
Habere Git

Öte yandan Antalyaspor, Süper Lig'in 27. haftasında Giresunspor ile deplasmanda karşılaşacak. Kırmızı-beyazlı takım topladığı 28 puanla 10. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler