Augsburg, Serdar Dursun İçin Atağa Geçti | Transfer Haberleri

İsa Kethüda
28.06.2022 - 10:55 | Son Güncellenme: 28.06.2022 - 11:05

Transfer haberleri... Almanya Ligi takımlarından Augsburg, Süper Lig ekibi Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Serdar Dursun'u kadrosuna katmak istiyor...

Augsburg, Serdar Dursun İçin Atağa Geçti | Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 36 karşılaşmada 15 gol ve 3 asist kaydeden Serdar Dursun'a, Almanya Bundesliga'dan talip çıktı.

Avrupa'da adından söz ettirmeyi başardı

Akşam'da yer alan habere göre; 30 yaşındaki futbolcu, milli formayla çıktığı 8 maçta 7 kez fileleri havalandırarak Avrupa'da da adından söz ettirmeyi başardı.

Augsburg'un transfer radarına girdi

Serdar Dursun bu performansı sonrası Almanya Bundesliga ekibi Augsburg'un transfer radarına girdi.

Alman ekibi teklif yapmaya hazırlanıyor

Alman temsilcisinin Fenerbahçe'ye teklif sunmaya hazırlandığı belirtildi. Tecrübeli golcüyle Augsburg'un yanı sıra diğer Alman ekiplerinin de yakından ilgilendiği belirtiliyor.

Serdar Dursun'un Almanya'daki geçmişi nedeniyle Augsburg'un hiçbir tereddütte bulunmadan golcü oyuncuyu kadrosuna katmak istediği vurgulandı.

Serdar Dursun kimdir?

19 Ekim 1991 tarihinde Almanya'nın Hamburg kentinde doğan Serdar Dursun, futbola Billstedt takımının altyapısında başladı.

Tecrübeli oyuncu, daha sonra sırasıyla Concordia, Hannover, Eskişehirspor, Şanlıurfaspor, Denizlispor, Karagümrük, Greuther Fürth ve Darmstadt'da forma giydi.

İlgini Çekebilir
Koç'un "Kara Kutu" dediği Şahin koltuğunu kaybetti
Habere Git

Serdar Dursun, 2021 yılında bedelsiz olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu. 30 yaşındaki forvetin F.Bahçe ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Serdar Dursun'un güncel piyasa değeri ise 3.5 milyon Euro olarak gösteriliyor.

İlgini Çekebilir
Ali Koç, Antalyaspor'un yıldızını resmen istedi! İşte talep edilen bonservis...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler