Alman ekibinde koronavirüs vakası!

19.08.2020 - 16:28 | Son Güncellenme: 19.08.2020 - 16:30

Almanya Ligi ekiplerinden Mainz'da son yapılan koronavirüs test sonuçları açıklandı. Mainz'da 1 futbolcunun testi pozitif çıktı. Stuttgart maçı ile ilgili de resmi açıklama yapıldı ve hazırlık maçı iptal edildi.

DIŞ HABER-AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Mainz'da bir futbolcunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklandı. Mainz, konuyla ilgili olarak resmi açıklama yaptı. İşte tüm ayrıntılar...

Mainz'da 1 futbolcunun koronavirüs testi pozitif çıktı

Koronavirüs, birçok takımda tekrar varlığını hissettirmeye başladı. O takımlardan biri de Alman ekibi Mainz oldu. Mainz, son yapılan Covid-19 testlerinin ardından 1 futbolcunun testinin pozitif çıktığını açıkladı ve Stuttgart ile oynanması gereken hazırlık maçı da iptal edildi.

Mainz - Stuttgart hazırlık maçı iptal edildi

Mainz'dan yapılan açıklamada, "Mainz ile Stuttgart arasında Bruchweg Stadyumu'nda oynanması planlanan maç iptal edildi" ifadelerini kullandı. Ayrıca Mainz, bu hazırlık maçının yerine, takımın kendi arasında oluşturacağı kadrolarla 60 dakikalık bir hazırlık maçı yapacağını duyurdu. Mainz kadrosunda Türk kökenli Alman futbolcu Levin Mete Öztunalı da yer alıyor.

Almanya'da koronavirüs ile ilgili kurallara dikkat ediliyor

Normal şartlarda Mainz ile Stutgart, 19 Ağustos (bugün) saat 16:30'da hazırlık maçı oynayacaktı. Ancak; koronavirüs tehdidi ve Stuttgart cephesine bulaşma riski sebebiyle pandemiyle ilgili açıklanan kurallara riayet edildi. Mainz, geride bıraktığımız sezonu 37 puanla 13. sırada tamamlamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler