Alman polisi 60 Lazio taraftarını gözaltına aldı: İşte nedeni...

26.09.2024 - 10:41 | Son Güncellenme: 26.09.2024 - 10:57

UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ve Lazio'nun Hamburg'daki karşılaşması öncesinde Alman polisi 60 Lazio taraftarının gözaltına alındığını açıkladı.

Alman polisi 60 Lazio taraftarını gözaltına aldı: İşte nedeni...

AJANSSPOR - HABER

Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile Hamburg'da karşılaşan Lazio maçtan 3-0 galip ayrıldı. İtalyan ekibinin 60 taraftarı ise bıçak, sopa ve diğer türde silahlar taşıdığı için gözaltına alındı.

Alman polisi Lazio taraftarlarını gözlatına aldı

Hamburg, Dinamo Kiev ve Lazio maçına ev sahipliği yaptı. Dün akşam oynanan karşılaşmadan önce, Salı akşamı ise Alman polisi bazı taraftarları gözaltına aldı. Polis tarafından aktarılan bilgilerde gözaltına alınan Lazio taraftarlarının sopa, bıçak ve diğer silahları taşıdığı belirtildi. Gözaltına alınan taraftarlar Salı akşamından Çarşamba'ya kadar gözaltında tutuldu.

Lazio'dan açıklama geldi

İtalyan ekibi Lazio ise Alman polisinin gözaltına aldığı taraftarlar hakkında açıklama yaptı. Açıklamada gözaltında tutulan taraftarların Volksparkstadion'daki maça katılmasının yasaklandığı belirtildi. Lazio ayrıca herhangi bir tutuklama olmadığını belirtti.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş: İşte Avrupa Ligi'nde puan durumu ve sıralama
Habere Git

Dinamo Kiev maçlarını Almanya'da oynayacak

Rusya'nın 2022'de Ukrayna'yı işgal etmesinin nedeniyle Ukrayna ekibi Dinamo Kiev bu sezonki iç saha maçlarını Hamburg'da oynayacak.

Lazio taraftarına ömür boyu men cezası

Lazio taraftarları sık sık yaşanan olaylar ile gündeme geliyor. İtalyan ekibi taraftarların olayları nedeniyle hem Serie A'da hem de Avrupa'da çok sayıda yaptırımla karşı karşıya kaldı. Geçtiğimiz mart ayında bir Lazio taraftarı, Bayern Münih'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi maçından Adolf Hitler'in partisini kurduğu birahanede Nazi selamı verdiği gerekçesiyle tutuklanmış ve para cezasına çarptırılmıştı.

Bir yıl önce ise üzerinde Hitler'e gönderme yapan bir tişört giyen başka bir taraftar Lazio maçlarından ömür boyu men cezası almıştı.

Senin için hazırladığımız haberler