Almanlar açıkladı! İşte Leipzig'in Sörloth kararı...

06.05.2021 - 11:10 | Son Güncellenme: 06.05.2021 - 11:12

Trabzonspor'dan sonra kariyerine Leipzig'de devam eden Alexander Sörloth'un Almanya macerası kısa sürebilir. Alman basını, Leipzig'in Sörloth kararını açıkladı. İşte detaylar...

Almanlar açıkladı! İşte Leipzig'in Sörloth kararı...

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Leipzig, Norveçli golcü Alexander Sörloth ile ilgili kararını verdi. Sörloth, Leipzig'den ayrılacak mı? Detaylar ve gelişmeler haberimizde...

Sörloth, Leipzig'de beklentilerin altında kaldı

Trabzonspor'da geçen sezon 24 golle gol kralı olan Alexander Sörloth, Leipzig'e transfer oldu. Norveçli golcü, kendisinden büyük beklentiler olmasına karşın beklentilerin altında kaldı.

Leipzig, iyi bir teklif gelirse Sörloth'u satacak

Kicker'de yer alan habere göre; Leipzig, yaklaşık 20 milyon Euro yatırım yapılarak transfer edilen futbolcuya iyi bir teklif gelirse satma kararı aldı.

Sörloth'un performansı

Alexander Sörloth, bu sezon ligde 28 maçta 5 gol atıp 3 asist yaptı. Almanya Kupası'nda 1 asist yapan futbolcu, Şampiyonlar Ligi'nde ise tek golünü Başakşehir'e karşı attı. Norveç Milli Takımı'nda 4 maçta 3 gol 2 asistlik performans sergileyen Sörloth, toplamda 39 maçta 9 gol ve 6 asist üretti. 

Gelecek sene Nagelsmann da olmayacak

26 yaşındaki futbolcu, Alman basını tarafından sert şekilde eleştirilmişti. Leipzig'de teknik direktör Julian Nagelsmann da futbolcusuna zaman zaman sahip çıkmış zaman zaman da eleştirmişti. Gelecek sezon Bayern Münih'in başına geçecek olan Nagelsmann, aslında transferde ilk tercihlerinin Victor Osimhen olduğunu itiraf ederken, "Sörloth elinden geleni yapıyor. Çalışıyor. Daha iyi olacağına inanıyorum" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler