Almanlar basınından Beşiktaş maçı yorumu! "Anlamsız maçta..."

08.12.2021 - 09:42 | Son Güncellenme: 08.12.2021 - 10:14

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda Beşiktaş, Borussia Dortmund'a deplasmanda 5-0 yenildi. Siyah-beyazlılar grubu puan alamadan bitirdi. Almanya basını ise karşılaşmayı çok da önemsemedi.

Almanlar basınından Beşiktaş maçı yorumu! "Anlamsız maçta..."

Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki son maçında Borussia Dortmund'a deplasmanda 5-0 mağlup oldu.

Alman ekibi, 29. dakikada Malen'in attığı golle 1-0 öne geçti. 45+2'de Dortmund penaltı kazanırken; Fransız hakem François Letexier, Welinton'a kırmızı kart gösterdi ve Beşiktaş 10 kişi kaldı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Reus skoru 2-0'a getirdi.

İlk 45 dakika bu sonuçla tamamlandı. 53. dakikada Reus farkı 3'e çıkardı. 68. dakikada Alman ekibinin yıldız ismi Haaland skoru 4-0'a getirdi. 81'de bir kez daha sahneye çıkan Norveçli golcü maçın sonucunu ilan etti: 5-0.

Galibiyetsiz ve puansız veda

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde umduğunu bulamayan ve tarihinin en kötü Avrupa dönemlerinden birini geçiren siyah-beyazlı takım, C Grubu'nda oynadığı 6 karşılaşmadan da mağlup ayrıldı ve grubunu puansız tamamladı. Gruptaki ilk maçında evinde Dortmund'a 2-1 yenilen Beşiktaş, Ajax'a 2-0 ve 2-1, Lizbon'a ise 4-1 ve 4-0 skorlarla mağlup olmuştu.

Almanlar böyle gördü

Fotomaç'ın haberine göre; Borussia Dortmund'un BeşiktaşI 5-0 mağlup ettiği karşılaşma Alman basınında geniş yer buldu. İşte o manşetler...

Dortmund Beşiktaş'ı dağıttı! Haaland herkesi şaşırttı (derwesten.de)

BVB Beşiktaş'ı net bir şekilde yendi (kicker.de)

BVB Beşiktaş'ı mağlup ederek Şampiyonlar Ligi'ne veda etti. (azonline.de)

Dortmund'dan Beşiktaş zaferi (Bild.de)

Beşiktaş karşısında net BVB başarısı! Anlamsız maçta önemli bir galibiyet. Haaland olağanüstü rekorunu geliştirdi. (Der Spiegel)

Senin için hazırladığımız haberler