Almanlar, 'Beşiktaş'ın geleceği'ne göz dikti! Transfer...

21.10.2020 - 10:53 | Son Güncellenme: 21.10.2020 - 11:01

Ozan Kabak'ı Galatasaray'dan transfer eden ve 4 milyon Euro kârla satan Stuttgart, transferde bu kez Beşiktaş'ın sol beki Rıdvan Yılmaz'ı gözüne kestirdi. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Rıdvan Yılmaz'ın bonservis bedelini belirledi. Transfer gelişmesi...

Almanlar, 'Beşiktaş'ın geleceği'ne göz dikti! Transfer...

AJANSSPOR

Türkiye'den yakın dönemde Galatasaray forması giyen ve altyapıdan yetişen Ozan Kabak'ı 11 milyon Euro karşılığında transfer eden ve daha sonra 15 milyon Euro'ya Schalke'ye satan Stuttgart, bu kez gözünü Beşiktaş altyapısından çıkan Rıdvan Yılmaz'a dikti.

Stuttgart, Rıdvan Yılmaz'ı transfer etmek istiyor

Fanatik'in haberine göre; Stuttgart, 19 yaşındaki sol bek için harekete geçti. Almanlar, genç futbolcuyu devre arasında kadrosuna katmak istiyor. 

Rıdvan Yılmaz'ın bonservis bedeli 5 milyon Euro

Alman ekibinin ilgisini gören Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın göreve gelmesi sonrasında A takımda şans bulmaya başlayan Rıdvan Yılmaz için 5 milyon Euro değer biçti. 

Rıdvan Yılmaz, geçen sezon şans bulmaya başladı

Geçen sezon 7 maçta şans bulan Rıdvan Yılmaz, daha sonra Türkiye U21 Milli Takım’ının da formasını giymeye başladı. Fabrice N'Sakala transferinin ardından yedek kulübesinde oturan Rıdvan Yılmaz'a Sergen Yalçın da güven duyduğunu ifade etmişti.

Karar Stuttgart'a iletildi, pazarlıklar başladı

Rıdvan Yılmaz'dan uzun yıllar faydalanmak isteyen Beşiktaş, yaşanan ekonomik sıkıntıları da göz önünde bulundurarak bir plan belirledi. 5 milyon Euro bonservis bedelini belirleyen isim Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi oldu. Karar Alman ekibi Stuttgart'a iletildi ve pazarlıklar başladı.

Atınç Nukan, Leipzig'e transfer olmuştu

Beşiktaş'ta bir önceki dönemde Alman ekibi Leipzig'e bir satış gerçekleştirilmişti. 2015'te Atınç Nukan, şimdilerde Şampiyonlar Ligi'nde boy gösteren 2. Lig ekibi Leipzig'e 5 milyon Euro karşılığında transfer olmuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler