Almanlar, o sözleri nasıl değerlendirdi? Bayern Münih...

10.05.2020 - 15:39 | Son Güncellenme: 10.05.2020 - 15:48

Arda Turan'ın Barcelona'ya transfer süreci hakkında yaptığı açıklamalar Alman basınında da yer buldu. Bayern Münih'le ilgili yaptığı yorum, Almanya'da nasıl yankı buldu? İşte o haber...

Almanlar, o sözleri nasıl değerlendirdi? Bayern Münih...

Son olarak Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan'ın geride bıraktığımız günlerde sosyal medya yayınında yaptığı açıklamalar Alman basınında da yankı buldu. Arda Turan ile ilgili Alman basını ne yazdı? Bayern Münih ile ilgili sözleri için ne dediler? İşte detaylar... 

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Arda Turan, katıldığı bir Instagram canlı yayınında Barcelona'ya transfer süreci hakkında ilginç açıklamalar yapmıştı. Bild, Arda Turan'ın bu süreçle ilgili yaptığı açıklamayı manşetine taşıdı. 

"Transferde hedefini şaşırdı"

Haberde, 'Atletico Madrid'de 2011-15 arasında 178 maçta 22 gol attı ve kilit oyunculardan biriydi. Sonra Barcelona'ya gitti. Garip olan şey ise transferdeki hedefini şaşırdı ve Bayern Münih'e geçeceğini düşündü' ifadelerine yer verildi. 

"Bayern'e transfer olacağımı sanıyordum" sözleri de haberde yer aldı

Ayrıca Arda Turan'ın, "Menajerim Ahmet Bulut, Barcelona’nın beni istediğini bana söylemedi. Anlaşmadan 15 gün sonra haberim oldu," diyen Arda, "Bayern Münih’e transfer olacağımı zannediyordum. Bir sene önce de Manchester United’a transferim son anda gerçekleşmemişti. Bir gün menajerimle birlikteyken çantasından kâğıtların düştüğünü gördüm. Kâğıtlarda Barcelona armasını görünce inanamadım” sözleri de kullanıldı.

16 maçlık ceza için 'Skandal' dediler...

34 milyon Euro maliyetle Barcelona'ya giden Arda'nın 55 maçta 15 gol 11 asist yaptığı belirtilirken, kiralık oynadığı Başakşehir'de ise hakeme yönelik saldırısı ve kendisine verilen 16 maçlık cezası 'skandal' olarak nitelendirildi. 

Senin için hazırladığımız haberler