Almanya Kupası'nda erteleme

01.03.2021 - 20:37 | Son Güncellenme: 01.03.2021 - 20:55

Dış haberler... Almanya Kupası çeyrek finalinde yarın 20:30'da oynanması gereken Jahn Regensburg-Werder Bremen karşılaşması, Regensburg takımındaki koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Peki, Jahn Regensburg - Werder Bremen maçı ne zaman oynanacak? İşte detaylar...

Hüseyin ÖZKÖK - AJANSSPOR

Almanya Kupası'nda Jahn Regensburg - Werder Bremen karşılaşması, ev sahibi ekipte Kovid-19 vakalarının tespit edilmesinden ötürü ileri bir tarihe atıldı. Regensburg antrenöründe virüsün İngiltere varyantının çıkması nedeniyle karşılaşma, Almanya Futbol Federasyonu tarafınca ertelendi. 

Lig maçları da ertelendi

Başta teknik direktör Mersad Selimbegovic dahil çok sayıda oyuncunun testinin pozitif çıkması nedeniyle Bavyera eyaleti koronavirüs önlemleri kapsamında Jahn Regensburg takımı oyuncuları ve teknik ekibinin 2 hafta süreyle karantina altına alınacağını duyurdu. Kupa karşılaşmasıyla beraber Regensburg'un önümüzdeki 2 hafta boyunca 2. Lig'de oynayacağı karşılaşmalar da ertelenmiş olacak.

Almanya'da bir ilk

Regensburg teknik direktörü Mersad Selimbegoviç, virüsün İngiliz varyantına yakalanan ilk antrenör oldu. Bu yıl, kupada Kaiserslautern ve Köln gibi güçlü ekipleri elemeyi başaran Regensburg'ta, Bremen maçı öncesi moraller düşük. Maçın hangi tarihte oynanacağına ilişkin son kararı iki takımın yönetimi verecek. 

Senin için hazırladığımız haberler