Almanya Ligi'nde 'şaka' gibi sözleşme!

12.06.2020 - 15:40 | Son Güncellenme: 12.06.2020 - 15:45

Bundesliga takımlarından Freiburg'da teknik direktör Christian Streich ile ilgili karar verildi. Kulüp yönetimi, tecrübeli teknik adamla yola devam edileceğini açıkladı.

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi (Bundesliga) takımlarından Freiburg, teknik direktör Christian Streich ile ilgili kararını verdi. 55 yaşına giren deneyimli teknik adam ile yola devam edileceği açıklandı. Sözleşme süresiyle ilgili bilgi verilmezken, Alman basını ise anlaşmanın 1 yıllık olduğunu yazdı. Hem kulüp yönetimi hem de Streich, bu anlaşmadan memnun.

Freiburg, Christian Streich ile yeni anlaşma yaptı

Kulübün resmi internet sitesine bu gelişmeyle ilgili bir açıklama yapan Christian Streich, ”Sözleşme için uzun süre görüşmek zorunda değildik. Özel bir takımda çalışıyoruz. Futbol felsefemizi ve oyunumuzu geliştirebildiğim için mutluyum” ifadelerini kullandı. 2011 yılından beri Freiburg’da çalışan Streich, 1995 yılından beri kulübe çeşitli görevlerde bulunarak katkı vermişti.

Jochen Saier: “O, kulüp felsefesini kalbinde taşıyor”

Bu arada Freiburg CEO’su Jochen Saier, “Christian Streich ile çalışmaya devam etmekten ötürü mutluluk duyuyoruz. O, Freiburg’un felsefesini her zaman kalbinde taşıyor” dedi.

Abarttığı sevinç gösterisiyle gündeme oturmuştu

Christian Streich, son maçta Borussia Mönchengladbach’ı 1-0 yenmelerinin ardından sevinç gösterisini abartmış ve teknik ekipte yer alan çalışanlara tokat ve yumruk atmıştı. Hırsından ötürü böyle bir davranış yaptığını, aslında maksadının 'şaka' olduğunu söyleyen teknik adam, bu tavrıyla Almanya’da gündem olmuş ve basın toplantısında yaşananlardan ötürü özür dilemişti.

Freiburg ligde kaçıncı sırada?

Almanya Ligi’nde 30 maç sonunda Freiburg 41 puanla 8. sırada yer alıyor. Freiburg, 13 Haziran Cumartesi (yarın) Wolfsburg ile deplasmanda karşılaşacak.

Senin için hazırladığımız haberler