Almanya'da Löw anketi sonuçlandı!

02.04.2021 - 16:07 | Son Güncellenme: 02.04.2021 - 16:13

Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw ile ilgili bir anket yapıldı. Söz konusu ankete 255 bin kişi katıldı. Peki futbolseverler, Löw'ün gitmesini mi kalmasını mı istedi? İşte yanıtı...

Almanya'da Löw anketi sonuçlandı!

DIŞ HABER-AJANSSPOR 

Almanya Milli Futbol Takımı'nın teknik direktörü Joachim Löw, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın ardından görevden ayrılacak. Alman basınında Jogi Löw ile ilgili yapılan bir anketin sonucu dikkati çekti. Detaylar hbaerde...

Almanya'da Löw anketi ve çarpıcı sonuç

Almanya'nın önde gelen kuruluşlarından Bild, bir anket yaptı. Söz konusu ankette, "Sizce EURO 2020'ye Almanya Joachim Löw ile mi, Löw olmadan mı katılmalı?" sorusu soruldu.

Yüzde 87'si Löw'ü istemiyor

255 binden fazla kişinin katıldığı söz konusu ankete katılanların yüzde 87'si, Löw'ün Avrupa Şampiyonası başlamadan önce görevden ayrılması yönünde oy kullandı. Yüzde 13 oranındaki katılımcı ise Almanya Milli Takımı'nın başında Löw'ü görmeye devam etmek istiyor.

Löw'ün çalıştırdığı takımlar

61 yaşındaki Alman teknik adam, İspanyolca derslere de başladı. Joachim Löw, teknik adamlık kariyerine Stuttgart'ta başlamış, sonrasında Fenerbahçe, Karlsruher, Adanaspor, Wacker Innsbruck, Austria Wien takımlarında da görev yapmıştı. Löw'ün adı son günlerde İspanyol ekibi Real Madrid ile anılıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler