Almanya'da Fatih Terim - Müfit Erkasap sevinci!

08.06.2020 - 16:02 | Son Güncellenme: 08.06.2020 - 16:54

Almanya'da Freiburg'un teknik direktörü Christian Streich, galibiyet sevincini ekibiyle birlikte kutladı. Ancak; bu görüntüler uzun süre konuşulacak gibi görünüyor. Christian Streich, yardımcısını tokatladıktan sonra neler söyledi?

Almanya'da Fatih Terim - Müfit Erkasap sevinci!

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Almanya Ligi ekiplerinden Freiburg'un teknik direktörü Christian Streich, Borussia Mönchengladbach galibiyetine çok sevindi. Freiburg, maçı 1-0 kazanırken, teknik direktör Christian Streich sevinç gösterisini teknik ekiptekilere vurarak çıkardı.

Galibiyet sevincini abarttı

Kimisinin yanağına, kimisinin başına vurdu. Christian Streich, galibiyet sevincini içinde tutmak istemedi ama yapılmaması gereken ne varsa yaptı! Freiburg, 1-0 kazanıp haftayı 41 puanla 8. sırada kapatırken, futboldan çok Streich tarafından yapılanlar konuşuldu.

Tüm yasakları çiğnedi

4 kulüp personeline, koronavirüs tedbirleri kapsamında yasak olmasına karşın sarıldı. Bir kişinin başına, birinin sırtına vurdu. Ekipteki son kişi ise teknik direktör Christian Streich'ın hışmına uğradı ve yüzüne yumruk yedi. 

Maç sonunda olan bitenden ötürü özür diledi

Christian Streich, maç sonunda ise hem galibiyet hem de yaptıkları hakkında konuştu. Streich, "Büyük bir gerilim altındaydım. maçın 1-1 bitmesinden korktum. Özür dilemeliyim. Bu benim başıma gelmemeliydi. Kendimi kontrol edemedim. Üzgünüm. Evet bir rol model olmalıyım. Ama o andaki gerilimi azaltmak için başka yol yoktu" ifadelerini kullandı. 

Terim - Erkasap örneği var...

Türkiye'den ise bu konuda akıllara ilk gelen Galatasaray'da teknik direktörlük yapan Fatih Terim ile Müfit Erkasap arasında yaşananlar.

Terim, Erkasap ile sevincini paylaşmıştı

Borussia Dortmund ile oynanan maçta gol sevincini kutlayan Fatih Terim, sevincini yardımcısı Müfit Erkasap ile paylaşmıştı. 

Fatih Terim, Erkasap ile yaşadığı o an için ne demişti?

Terim o dönemleri, "Dortmund ile oynuyoruz ve galibiyetlere ülkemizin alışık olmadığı yıllar. Bülent, Eser ve Müfit'e gol geliyor dedim. Dememe kalmadan gol oldu. 'Döndüm ve ben demedim mi?' demek istedim. Bu aslında onun hırsı. Müfit Hoca da haklısın der gibi duruyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler