Almanya Milli Takımı'nda Kaptanlık Bandı Tartışması Bitti! İşte Yeni Kaptan...

İsa Kethüda
22.03.2023 - 14:32 | Son Güncellenme: 22.03.2023 - 14:38

Almanya Milli Takımı'nda yaşanan kaptanlık krizi sona erdi. Panzerlerin yeniş kaptanı Bayern Münih forması giyen Joshua Kimmich oldu. İşte detaylar...

Almanya Milli Takımı'nda Kaptanlık Bandı Tartışması Bitti! İşte Yeni Kaptan...

Hüseyin Özkök - AJANSSPOR

Almanya Milli Takımı'nda Dünya Kupası'nda kaptanlık bandı konusunda yaşanan kriz Rudi Völler'in idari direktörlük görevine gelmesinin ardından tamamen sona erdi ve Almanya'nın bundan sonra maçlara Almanya'nın bayrak renkleri olan siyah-kırmızı-altın sarısı renkleri içeren kaptanlık bandı ile çıkması kararlaştırıldı. 

One Love kaptanlık bandı tartışmaları takıma zarar verdi

Bild'de yer alan habere göre Dünya Kupası'nda futbolun üzerine çıkan ve tartışmalara neden olan One Love kaptanlık bandı tartışmalarının takıma zarar verdiği bundan sonra bu tip tartışmalardan uzak durulacağı belirtildi. 

Kaptanlık bandını Joshua Kimmich taşıyacak

EURO 2024'e kadar ev sahibi olacağı için hazırlık müsabakaları oynayacak Almanya Milli Takımı'nda iki kaptan Neuer ve Müller kadroda olmadıkları için Peru ve Belçika ile yapılacak hazırlık maçlarında Joshua Kimmich kaptanlık bandını taşıyacak.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus'un kalmak için 2 şartı var!
Habere Git

Almanya Milli Takımı, 25 Mart Cumartesi günü saat 22.45'te Peru ile, 28 Mart Salı günü ise saat 21.45'te Belçika ile sahasında karşı karşıya gelecek.

İşte Almanya Milli Takımı'nın aday kadrosu

  • Kaleci: Bernd Leno (Fulham), Marc-Andre ter Stegen (Barcelona), Kevin Trapp (Eintrcht Frankfurt)
  • Savunma: Armel Bella Kotchap (Southampton), Matthias Ginter, Christian Günter (Freiburg), Thilo Kehrer (West Ham United), David Raum (Leipzig), Nico Schlotterbeck, Marius Wolf (Borussia Dortmund), Josha Vagnoman (Stuttgart)
  • Orta saha-forvet: Mergim Berisha (Augsburg), Emre Can (Borussia Dortmund), Niclas Füllkrug (Werder Bremen), Serge Gnabry, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Jamal Musiala (Bayern Münih), Mario Götze (Eintracht Frankfurt), Kai Havertz (Chelsea), Felix Nmecha (Wolfsburg), Kevin Schade (Brentford), Timo Werner (Leipzig), Florian Wirtz (Bayer Leverkusen)
Senin için hazırladığımız haberler