Almanya'da yeni koronavirüs vakası!

22.03.2020 - 17:43 | Son Güncellenme: 22.03.2020 - 17:44

Almanya Ligi ekiplerinden Eintracht Frankfurt'ta bir kişinin COVID-19 testinin pozitif çıktığı açıklandı. Bu isim kim? Frankfurt'ta nasıl bir durum var?

Almanya'da deyim yerindeyse olağanüstü bir hâl var. Futbol takımlarında koronavirüs testleri pozitif çıkan birçok isimden gelecek adına ümitli mesajlar geliyor. Eintracht Frankfurt ekibi ise COVID-19 sebebiyle kaotik günler geçiriyor. Frankfurt'ta bir ismin testi pozitif çıktı. Bu isim kim? Frankfurt'ta nasıl bir durum var? Detaylar ve gelişmeler haberde...

Frankfurt'ta 1 kişinin koronavirüs testi pozitif

DERLEYEN - EMRAH KARALİNÇ

Eintracht Frankfurt ekibi, yaptığı resmi açıklamada testi pozitif çıkan bir isim olduğunu duyurdu. Frankfurt'ta tüm ekip, destek personeli ve bazı çalışanlar teste tabi tutuldu.

Frankfurt'ta testi pozitif çıkan kişi kim?

Testi pozitif çıkan isimle ilgili iddialar ortaya atılsa da Frankfurt, hangi ismin testinin pozitif çıktığını açıklamadı. Kulüp, sonraki test sonuçlarının ardından yeni bir açıklama yapmayı planlıyor.

Karantina uygulaması devam ediyor

Öte yandan test edilen insanlar, 14 gün boyunca karantinaya alındı. Bundesliga'da hatırlanacağı gibi daha önce Hertha Berlin ve Paderborn ekibinde de çeşitli vakalar görülmüştü.

Frankfurt basını: Son tuvalet kağıdı savaşı!

Bu arada, Frankfurt sokakları tüm dünyayı sarsan COVID-19 sebebiyle bomboş kaldı. Frankfurt'taki gazeteler, "Koronavirüs en çok yoksulları ve evsizleri etkiledi. Marketler boşaldı. Hatta son tuvalet kağıdı için bile mücadele veriliyor" yorumunu yaptı. (AJANSSPOR DIŞ HABER)

Senin için hazırladığımız haberler